Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Flexopack: Στις 29/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

tags :
Flexopack: Στις 29/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου
Flexopack: Στις 29/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου
Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, η Εταιρεία «FLEXOPACK A.E.B.E. ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ»  (εφεξής για λόγους συντομίας «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2018 αφενός μεν τροποποιείται αναφορικά με το ύψος του ποσού, το οποίο η Εταιρεία προτίθεται να επιστρέψει στους μετόχους αυτής, αφετέρου δε συμπληρώνεται αναφορικά με την ακριβή ώρα και τοποθεσία της Ετήσιας Ενημέρωσης Αναλυτών, ως ακολούθως:
-Ειδικότερα, η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έχει συγκληθεί για την 29η Ιουνίου 2018, την επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους συνολικού ποσού 586.001,20 Ευρώ, ήτοι ποσού 0,05 Ευρώ ανά μετοχή της Εταιρείας.  
Σε περίπτωση λήψεως τέτοιας αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου, οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου και έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο και θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.
-Περαιτέρω, η Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσεως 2017 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 21 Μαΐου  2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Κορωπί Αττικής (θέση Τζήμα, οδός Ηφαίστου).
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης