Τελευταία Νέα
Διεθνή

FT: Η κινεζική τράπεζα CCB προσφέρει «εισιτήριο» 150.000 δολαρίων σε πελάτες για συνάντηση με τον Trump

FT: Η κινεζική τράπεζα CCB προσφέρει «εισιτήριο» 150.000 δολαρίων σε πελάτες για συνάντηση με τον Trump
Σε δείπνο το οποίο διοργανώνει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα για συγκέντρωση κεφαλαίων
Μία πραγματικά εντυπωσιακή κίνηση πραγματοποιεί κορυφαία κινεζική τράπεζα, όπως αποκαλύπτει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Financial Times, καθώς προσφέρει στους ιδιαίτερα πλούσιους πελάτες της μία μοναδική ευκαιρία: να συναντηθούν με τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump.
Πρόκειται για την China Construction Bank, τον δεύτερο μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο της Κίνας, ο οποίος έστειλε επιστολές σε πλούσιους πελάτες τους για να τους ενημερώσει ότι εάν καταβάλλουν το ποσό των 150.000 δολαρίων, τότε θα έχουν πρόσκληση σε ειδική τελετή συγκέντρωσης κεφαλαίων για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, στην οποία θα παρευρίσκεται και ο κ. Trump.
Στην πρόσκληση προς τους πελάτες τονίζεται ότι «καθώς οι εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας έχουν υποχωρήσει το τελευταίο διάστημα, αρκετοί Κινέζοι επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και στελέχη της ZTE (σ.σ.: εταιρείας στην οποία τελικά ο Trump έδωσε άδεια να επενδύσει στις ΗΠΑ) θα βρεθούν στο δείπνο που παραχωρεί ο πρόεδρος Trump».
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο δείπνο πραγματοποιείται στις 31 Μαΐου 2018 και σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν άτομα που διαθέτουν αμερικανικό διαβατήριο, ούτως ώστε να μην παραβιαστεί ο νόμος που απαγορεύει σε Αμερικανούς πολιτικούς και κόμματα να χρηματοδοτούνται από ξένους.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης