Τελευταία Νέα
Speculator

Η διοίκηση της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος ανοικτά υπέρ της πώλησης

Η διοίκηση της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος ανοικτά υπέρ της πώλησης
Η Επενδυτική Τράπεζα θα ανακοινώσει αρχές Ιουνίου 2018 και τα αποτελέσματα χρήσης 2017 και με βάση ενδείξεις θα σημειώσει οριακές ζημίες τελικά από οριακά κέρδη 500-700 χιλ ευρώ που αναμένονταν.
Η διοίκηση της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος υπό τον Μιχάλη Ανδρεάδη τάσσεται υπέρ της διαδικασίας πώλησης της τράπεζας αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στο management.
Η πώληση θα επιτρέψει στην Επενδυτική Τράπεζα να «ξεκολλήσει» από την στασιμότητα και να αναπτυχθεί.
Με 80 εκατ κεφάλαια και με περίπου 30-50 εκατ επιπλέον κεφάλαια η Επενδυτική Τράπεζα θα μπορούσε υπό το νέο επενδυτικό σχήμα που θα την εξαγοράσει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στα capital markets που ούτως ή άλλως έχει ισχυρή παρουσία αλλά και στην ευρύτερη επενδυτική και εμπορική τραπεζική.
Η διαδικασία της πώλησης της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος εξελίσσεται.
Στις 6 Ιουνίου θα υποβληθούν οι μη δεσμευτικές προσφορές από τους 13 υποψηφίους μνηστήρες και προφανώς τότε θα διαπιστωθεί ποιοι από τους 13 ενδιαφερομένους…πραγματικά βλέπουν σοβαρά την Επενδυτική Τράπεζα.
Αρχές Φθινοπώρου λογικά θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του τελικού πλειοδότη.
Επίσης η Επενδυτική Τράπεζα θα ανακοινώσει αρχές Ιουνίου 2018 και τα αποτελέσματα χρήσης 2017 και με βάση ενδείξεις θα σημειώσει οριακές ζημίες τελικά από οριακά κέρδη 500-700 χιλ ευρώ που αναμένονταν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης