Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Είμαι θύμα της βίας όχι θύτης – Ανόητος ο Τσίπρας, παρέσυρε με τις αυταπάτες του τον ελληνικό λαό

Γεωργιάδης: Είμαι θύμα της βίας όχι θύτης – Ανόητος ο Τσίπρας, παρέσυρε με τις αυταπάτες του τον ελληνικό λαό
Αντίδραση του αντιπρόεδρου της ΝΔ στην χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού περί σκοτεινών, ακροδεξιών δυνάμεων στη ΝΔ
Την θέση ότι είναι θύμα της βίας στην Ελλάδα και όχι θύτης διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στην χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο ότι πίσω από την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη βρίσκονται σκοτεινές ακροδεξιές δυνάμεις μέσα στη ΝΔ.
«Όταν είσαι ο Τσίπρας της Μαρφίν, των αγανακτισμένων, όταν εκπροσωπείς όλα αυτά και νομίζεις ότι στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει, κάνεις λάθος.
Είμαι θύμα της βίας στην Ελλάδα και όχι θύτης», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης.
«Κανένας δικός μου υποστηρικτής δε σηκώνει το χέρι του σε άλλον πολίτη, γιατί έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν ανέχομαι τη βία» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή εισβολή του Ρουβίκωνα και άλλων αναρχικών συλλογικοτήτων στο Συμβούλιο της Επικρατείας σημείωσε ότι «είμαστε σε παρακμή, ανεχόμαστε όλους αυτούς να καταστρέφουν τη ζωή μας».
Ο κ.Γεωργιάδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τον ανόητο ενώ υποστήριξε ότι με «τις αυταπάτες του παρέσυρε τον ελληνικό λαό».
Κληθείς να τοποθετηθεί για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως «ζούμε μία τραγωδία τα τελευταία χρόνια, πώς θα βγούμε είναι το ερώτημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης