Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης για απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταρρεύσει όλα

Γεωργιάδης για απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταρρεύσει όλα
Βρείτε εσείς άλλη χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί τον αρχηγό της αντιπολίτευσης είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταρρεύσει όλα διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις απειλές που διατύπωσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα κατά του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
«Βρείτε εσείς άλλη Χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί κατά αυτό τον τρόπο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και θα σας πω μπράβο...
Στην Ελλάδα του Σύριζα έχουν καταρρεύσει όλα!
Μιλάμε για αίσχος!» ανέφερε σε ανάρτηση του ο κ.Γεωργιάδης.
Σημειώνεται πως νωρίτερα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με ανάρτηση του στο Facebook απηύθυνε ευθείες απειλές κατά του κ.Μητσοτάκη.
«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.
Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του.
Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα.
Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα» ανέφερε στην ανάρτηση του το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα αναφερόμενο στην πρόσφατη τοποθέτηση του κ.Μητσοτάκη για την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Σημειώνεται πως ο κ.Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, αναφέροντας ότι «ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης