Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Μηδενικής αξιοπιστίας η κυβέρνηση - Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Μηδενικής αξιοπιστίας η κυβέρνηση - Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό
O τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ,  Γ. Κουμουτσάκος, προειδοποίησε ότι θα ήταν  λάθος να λοιδορηθούν τα συλλαλητήρια
H κυβέρνηση στο ονοματολογικό είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ,  Γ. Κουμουτσάκος.
Ο ίδιος σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα;
Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις».
Όπως είπε, «σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη».
Ο κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε ότι   « στη ΝΔ για το Σκοπιανό ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται».
Περαιτέρω, ο ίδιος προειδοποίησε ότι θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορηθούν τα συλλαλητήρια και κάλεσε την κυβέρνηση να μην κάνει το λάθος να μειώσει την έκφραση των Ελλήνων, γιατί θα διχάσει τον λαό και έτσι, δεν θα μπορεί να προχωρήσει καμία λύση.
Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, η κυβέρνηση θα έπρεπε να κάνει το αντίθετο, αυτή την ειλικρινή φωνή θα έπρεπε να την αξιοποιεί διπλωματικά.
Κληθείς να σχολιάσει τη νέα δημοσκόπηση που δείχνει  προβάδισμα 10,3% της ΝΔ, καθώς  προηγείται με 29,7%, έναντι 19,4% του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε «ικανοποίηση, εγρήγορση, αλλά και συνεχή προσπάθεια».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης