Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Η έξοδος από τα μνημόνια θα είναι καθαρή – Καμία προληπτική πιστοληπτική γραμμή

Ζαχαριάδης: Η έξοδος από τα μνημόνια θα είναι καθαρή – Καμία προληπτική πιστοληπτική γραμμή
Η Ευρώπη πρέπει να αναπτύξει τους δικούς της μηχανισμούς Άμυνας είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι η έξοδος από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο θα είναι καθαρή διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος απέκλεισε κατηγορηματικά το σενάριο της πιστωτικής προληπτικής γραμμής.
«Η διακεκριμένη βούληση της κυβέρνησης, που είναι και η βούληση της απόφασης του Eurogroup του Ιουλίου 2017, είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται, από πλευράς ρύθμισης του χρέους, για να βγει η Ελλάδα καθαρά στις αγορές χρήματος από τον Αύγουστο του 2018 και μετά» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σημερινή ενημέρωση που θα έχουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τέσσερις υπουργούς σχετικά με το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.
«Πάντα, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συζητά πριν από ένα νομοσχέδιο.
Ασχέτως από το αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έχει οριστεί ημερομηνία, αλλά είναι προκαθορισμένο να γίνει.
Δεν θα συζητήσουμε όλο το νομοσχέδιο, αλλά μόνο το πολιτικό κομμάτι, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης.
Ερωτηθείς για το αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα η αποχώρηση του ΔΝΤ ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι «η θέση μας επί της αρχής είναι ότι η Ευρώπη πρέπει να αναπτύξει τους δικούς της μηχανισμούς άμυνας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης