Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν καμία πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμεύσουν την Ελλάδα

Κικίλιας (ΝΔ): Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν καμία πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμεύσουν την Ελλάδα
H λύση πρέπει να είναι ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, αναφέρει ο Β. Κικίλιας
«Οι κ. Τσίπρας-Καμμένος δεν έχουν καμία πολιτική νομιμοποίηση για να δεσμεύσουν την Ελλάδα σε μια συμφωνία ενάντια στα εθνικά συμφέροντα», δηλώνει ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Β. Κικίλιας, στην Real News.
Σημειώνει δε, πως «η λύση πρέπει να είναι ενιαία, συνολική και να περιλαμβάνει την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, την αφαίρεση κάθε αλυτρωτικού στοιχείου και μια ονομασία για όλες τις χρήσεις εντός και εκτός των σκοπιανών συνόρων» και προειδοποιεί τον πρωθυπουργό να μην παίζει με την εθνική ευαισθησία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Ακόμη, χαρακτηρίζει «απαράδεκτες» τις τουρκικές απειλές περί απαγωγής των 8, τονίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε κανείς να μη μπορεί ούτε να διανοηθεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια».
Αναφορικά με τα ζητήματα ασφαλείας ,σημειώνει πως «η ασφάλεια αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων» και στο πλαίσιο αυτό αναφέρει ως απαραίτητα επιχειρησιακά βήματα την επανασύσταση της ομάδας "Δ", την ενίσχυση της ομάδας Δίας, καθώς και της πεζής αστυνόμευσης και τις κοινές επιχειρήσεις όλων των διευθύνσεων της ΕΛΑΣ.  
Τέλος, ο κ. Κικίλιας, σχολιάζοντας την αντίδραση του υπουργού Άμυνας στην ερώτηση που κατέθεσε για το ταξίδι στο Μόντε Κάρλο, τονίζει ότι «ο κώδικας αξιών μου βρίσκεται στον αντίποδα εκείνου του κ. Καμμένου «και προσθέτει πως θα συνεχίσει να ασκεί θεσμικά το ρόλο του ως Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης