Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Δεν ξέρω αν οι καθυστερήσεις βοηθούν στο Σκοπιανό - Mπορεί οι γείτονες να επιστρέψουν με νέα αιτήματα

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Δεν ξέρω αν οι καθυστερήσεις βοηθούν στο Σκοπιανό - Mπορεί οι γείτονες να επιστρέψουν με νέα αιτήματα
"Μπορεί μετά τις εκλογές η Τουρκία να αποκλιμακώσει τη ρητορία αλλά η ουσία δεν θα αλλάξει", ανέφερε ο Γ. Κουμουτσάκος
«Δεν ξέρω αν η αναμονή και οι καθυστερήσεις βοηθούν στο Σκοπιανό, μπορεί μετά από αυτό οι γείτονες να επιστρέψουν με νέα αιτήματα» δήλωσε μιλώντας  στον ΣΚΑΪ ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Ο ίδιος, όπως μεταδίδει το skai.gr., τόνισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση στη συμφωνία, με βάση τα όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, αλλά και ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα για κάτι τόσο σημαντικό καθώς δεν υπάρχει επαρκής πολιτική νομιμοποίηση.
Η, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι το Σκοπιανό έχει ιδιαίτερη φόρτιση για τους Έλληνες και ότι δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν μετά τη συμφωνία, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «διαίρεσε και δεν ένωσε με τη στάση της».
Αναφορικά με την Τουρκία , σημείωσε ότι το προεκλογικό κλίμα δεν δικαιολογεί τις ενέργειες της χώρας, συμπληρώνοντας ότι δεν πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις καθώς η Τουρκία έχει ξεκάθαρη στρατηγική αμφισβήτησης της Ελλάδας στο Αιγαίο.
«Μπορεί μετά τις εκλογές η Τουρκία να αποκλιμακώσει τη ρητορία αλλά η ουσία δεν θα αλλάξει» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης