Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 11:00 η συνέντευξη του Καμμένου - Δεν θα αφορά το Μακεδονικό αλλά θέματα των ΑΝΕΛ

Στις 11:00 η συνέντευξη του Καμμένου - Δεν θα αφορά το Μακεδονικό αλλά θέματα των ΑΝΕΛ
«Η συνέντευξη θα αφορά θέματα του κόμματος», τονίζεται σε ενημερωτικό σημείωμα των ΑΝΕΛ
(upd) Στις 11:00 σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη η πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Π Καμμμένου, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις για το θέμα της ΠΓΜΔ.
Πάντως, ο κ.Καμμένος μετά τη «φασαρία» που δημιουργήθηκε, αναφορικά με την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, έσπευσε χθεςνα εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει όσους υποστήριξαν ότι θα αναφερθεί στο θέμα της ΠΓΜΔ και θα εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επαναλαμβάνεται ότι οι σχέσεις μεταξύ των Τσίπρα - Καμμένου είναι άριστες και ότι η  συνέντευξη Τύπου του υπουργού Άμυνας θα αφορά θέματα του κόμματος.
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα.
Η αυριανή (12/6) συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» ανέφερε η ανακοίνωση του κόμματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει, εκτάκτως, συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των κ. Τσίπρα και Zaev, ενώ θα υπάρξει μία ακόμη σήμερα (12/6).
Όπως ήταν φυσικό υπήρξαν φήμες ότι η συνέντευξη του κ. Καμμένου θα αφορούσε το θέμα της ονομασίας της ΠΓΜΔ και θα εξέφραζε, για μία ακόμη φορά, την πάγια θέση του κόμματός του ότι δεν δέχεται ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».
Το bankingnews νωρίτερα τόνιζε σε άρθρο του ότι ποικίλα σχόλια προκάλεσε η κίνηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου να ανακοινώσει εκτάκτως συνέντευξη Τύπου για την Τρίτη (12/6) το πρωί στα γραφεία των Ανεξαρτητων Ελλήνων, λίγο μετά το τηλεφώνημα του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με τον Αλέξη Τσίπρα για το ονοματολογικό των Σκοπίων.  
Το γεγονός ότι δεν προσδιόρισε το αντικείμενο της συνέντευξης επέτεινε τα ερωτήματα για το που το πάει ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα.
Επισήμως δεν δινόταν πειστικές εξηγήσεις
Ωστόσο, ορισμένοι από το περιβάλλον του υπουργού Εθνικής Άμυνας έδιναν καθαρά εσωκομματικό χαρακτήρα στην ανακοίνωση της συνέντευξης.  
Συγκεκριμένα, πηγές από το περιβάλλον του υπουργού Εθνικής Αμύνης, κάνουν λόγο για μετακίνηση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου στη θέση της αναπληρώτριας γραμματέως.
Άλλοι πάντως τη συνέδεαν ευθέως με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και αναρωτιόταν «μέχρι που θα φτάσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ;»
Η εν λόγω κίνηση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε πληθώρα σεναρίων στους διαδρόμους της Βουλής.
Πολλοί θεωρούν, ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ το έκανε επί τούτου, ως επίδειξη δύναμης, στον συγκυβερνήτη του, εκτιμώντας ότι δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επέλεξε καθώς άδραξε την ευκαιρία για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Παρά ταύτα και πάλι, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίος ο χρόνος που επέλεξε να να πραγματοποιήσει την συνέντευξη Τύπου και μάλιστα χωρίς να αναφέρεται στο τι θα περιλαμβάνει αυτή, υπογραμμίζουν με νόημα στα πηγαδάκια της Βουλής.
Μένει να δούμε τι θα πράξει τελικά την Τρίτη το πρωί στις έντεκα ο Πάνος Καμμένος ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα τοποθετηθεί και για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό καθώς και για τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και το κόμμα του, κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

(πρώτη ενημέρωση Δευτέρα 11/6 21:57)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης