Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε «Μακεδόνας» μετά τη συμφωνία Τσίπρα - Zaev

Σάλος με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε «Μακεδόνας» μετά τη συμφωνία Τσίπρα - Zaev
Προκλητικά ο κ. Σέλτσας δήλωσε μετά την υπογραφή συμφωνίας Τσίπρα - Zaev, πως είναι ο μοναδικός βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου που δηλώνει «Μακεδόνας»
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα στην αποκαλούμενη «μακεδονική» έκδοση της γερμανικής Deutsche Welle.
Προκλητικά ο κ. Σέλτσας δήλωσε μετά την υπογραφή συμφωνίας Τσίπρα - Zaev, πως είναι ο μοναδικός βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου που δηλώνει «Μακεδόνας».   
Οι δηλώσεις του Σέλτσα στη Deutsche Welle  έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού
Με νεώτερες δηλώσεις του ο Κώστας Σέλτσας επιχείρησε να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν στη «Μακεδονική», αλλά ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας»
Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανασκεύασε, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν στη «Μακεδονική» την οποία γνωρίζει αλλά ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης