Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές Πηγές: Αληθεύουν οι αποκαλύψεις της FAZ, κ. Μητσοτάκη;

Κυβερνητικές Πηγές: Αληθεύουν οι αποκαλύψεις της FAZ, κ. Μητσοτάκη;
«Εάν αληθεύουν ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι μόνο πατριδοκάπηλος, αλλά και τσάμπα μάγκας», τονίζουν κυβερνητικές πηγές
Σε αποκαλύψεις της FAZ, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συγκεκριμένα τις δεσμεύσεις του ότι «δεν θα ακυρώσει μία συμφωνία στο ονοματολογικό», αλλά και την ομολογία που φέρεται να έκανε, ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του» αναφέρονται κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας ότι εάν δεν προβεί σε διάψευση, «είναι όχι μόνο πατριδοκάπηλος, αλλά και τσάμπα μάγκας».
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πηγές στο Βερολίνο διαβεβαιώνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό».
Επιπλέον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είπε ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του, αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Σ
ε περίπτωση που τα είπε όντως αυτά ο Μητσοτάκης, η ιδιαίτερα επιθετική του στάση έναντι της συμφωνίας προκαλεί έκπληξη».
Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι ο κ. Μητσοτάκης «πρέπει να απαντήσει με παρρησία:

1) Ισχύει ότι έχει δεσμευθεί επανειλημμένως πως "δεν θα ακυρώσει μια συμφωνία στο ονοματολογικό";

2) Ισχύει ότι ομολόγησε εκτός συνόρων πως κρατά αυτή τη στάση στη συμφωνία με την πΓΔΜ "προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ";».

Και προσθέτουν, πώς «εάν δεν διαψεύσει άμεσα τις αποκαλύψεις της FAZ, επιβεβαιώνει πως είναι όχι μόνο πατριδοκάπηλος, αλλά και τσάμπα μάγκας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης