Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Απόλυτα ψευδές το άρθρο της FAZ - Απέραντο το θράσος του κ. Τσίπρα

ΝΔ: Απόλυτα ψευδές το άρθρο της FAZ - Απέραντο το θράσος του κ. Τσίπρα
«Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα της FAZ, είναι απολύτως ψευδές από την πρώτη ως την τελευταία του λέξη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ
Απάντηση στους κυβερνητικούς κύκλους που καλούν τον πρόεδρος της ΝΔ να απαντήσει εάν άρθρο της FAZ είναι αληθές, έδωσε η ΝΔ.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της FAZ ο κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί -στους Ευρωπαίους εταίρους- ότι δεν πρόκειται να «καταργήσει» τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.
Η ΝΔ διαψεύδει το εν λόγω άρθρο και επιτίθεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν μας εκπλήσσει το θράσος του κ. Τσίπρα να ζητάει και τα ρέστα από τη Νέα Δημοκρατία για την εθνικά επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε.
Ούτε το γεγονός ότι χαμογελούσε, ακούγοντας τον κ. Ζάεφ να μιλά μπροστά του για “Μακεδόνες” εννοώντας τους συμπατριώτες του. “Μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα καμία προηγούμενη Κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί και οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών που ήδη παράγει τετελεσμένα.
Σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα της FAZ, είναι απολύτως ψευδές από την πρώτη ως την τελευταία του λέξη.
Εν αντιθέσει με τον Αλ. Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά την ίδια ακριβώς γλώσσα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Όπως ακριβώς η Νέα Δημοκρατία έθεσε προ των ευθυνών της την Κυβέρνηση με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, το ίδιο ακριβώς θα πράξει καταψηφίζοντας τη συμφωνία, όταν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν προς επικύρωση στη Βουλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης