Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές – Εθνικά επωφελής η συμφωνία των Πρεσπών

Κατρούγκαλος: Κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές – Εθνικά επωφελής η συμφωνία των Πρεσπών
Ο Moscovici είπε την αλήθεια, περιέγραψε την πραγματικότητα υποστήριξε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ
Την θέση πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος.
«Είναι προς το συμφέρον της χώρας να μην γίνουν τώρα εκλογές, όταν η οικονομία ανακάμπτει και προσπαθούμε να ξαναφέρουμε πίσω όρους ανάπτυξης που θα ωφελήσουν όλον τον ελληνικό λαό.
Υπάρχουν κύκλοι που θα θέλανε να πέσει η κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2015.
Ωστόσο, έχουμε μια σταθερή απόφαση να αντισταθούμε και στις φανερές και στις υπόγειες και στις καταχθόνιες πιέσεις» είπε ο μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την ελληνική Βουλή και ότι θα τη στηρίξει «ικανός αριθμός είτε ανεξάρτητων, είτε μεμονωμένων, είτε και βουλευτών που ανήκουν σε άλλους χώρους».
«Δεν υπάρχει - στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον - οποιαδήποτε αμφιβολία ότι θα υπερψηφιστεί, όπως πρέπει να γίνει, γιατί είναι εθνικά επωφελής συμφωνία η συμφωνία αυτή» είπε ο κ.Κατρούγκαλος.
Ερωτηθείς για την επίσκεψη Moscovici και τις αντιδράσεις της ΝΔ ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ είπε ότι ο Επίτροπος δεν είπε πράγματα που δεν ξέραμε. «Την πραγματικότητα είπε.
Απλώς η πραγματικότητα είναι αντίθετη στην εικονική πραγματικότητα που είχε προσπαθήσει και η ΝΔ και ο φιλικός μαζί της Τύπος, που δεν είναι απλώς φιλικός, ουσιαστικά είναι ενορχηστρωμένος στην αντιπολιτευτική της τακτική» υποστήριξε ο κ.Κατρούγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης