Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προωθούν τον διχασμό, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προωθούν τον διχασμό, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας
Έκκληση να μην γινει υπάρξει πρόσκληση της ΠΓΔΜ από το NATO
Συνέντευξη έφ' όλης της ύλης παραχώρησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, εκφράζοντας τις έντονες αντιρρήσεις της τόσο για την περικοπή των συντάξεων όσο και για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «την πιο υπάκουη στις προσταγές των δανειστών».
Παράλληλα η κυρία Γεννηματά έκανε έκκληση να μην υπάρξει πρόσκληση στα Σκόπια από το ΝΑΤΟ τώρα, απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά.  «Απλά να ανακοινωθεί ότι αυτό θα συμβεί όταν ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις που θέτει η συμφωνία. Δεν πρέπει να δημιουργηθούν τετελεσμένα» επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Σετικά με το ενδεχόμενο εκλογών δήλωσε πως  η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει. «
Τσίπρας και Καμμένος αναζητούν μια καλή στιγμή, αλλά είναι δύσκολο να βρουν» είπε χαρακτηριστικά.
Η Φώφη Γεννηματά αρνήθηκε να σχολιάσει την κριτική που της άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης και επισήμανε ότι στόχος της είναι το Κίνημα Αλλαγής να δυναμώσει για να αποκτήσει η χώρα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης.
Σε αυτό το πλαίσιο, δήλωσε ότι στη νέα κυβέρνηση κανείς δε θα πρέπει να είναι απ' εξω και να πετροβολά την προσπάθεια των άλλων.
«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προωθούν τον διχασμό, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας» προσέθεσε.
Ξεκαθάρισε πως θα επιμείνει στην αυτόνομη πορεία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σε αυτή θα συμβάλλει σημαντικά και ο Σταμάτης Μαλέλης.
Σχετικά με το φλερτ των σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος με τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι κοιτούν τα συμφέροντά τους, καθώς ο πρωθυπουργός έχει υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία.
«Τα έχει δώσει όλα, είναι το καλό παιδί των δανειστών, έχει γίνει μερκελιστής ο κ. Τσίπρας!» σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης