Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος είναι παντελώς όμηρος του Τσίπρα

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος είναι παντελώς όμηρος του Τσίπρα
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζει τη συνεργασία Τσίπρα-Καμμένου
Την άποψη πως ο Πάνος Καμμένος είναι όμηρος του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εγώ εντυπωσιάζομαι με τον κ.Καμμένο πως δέχεται όλα αυτά τα γυμνάσια που κάνει ο Τσίπρας.
Ο Τσίπρας τον τελευταίο καιρό του έχει φέρει νομοσχέδια για τα gay rights και λοιπά τα οποία σφίγγουν το εκλογικό ακροατήριο Καμμένου, του έφερε ένα μικρό χτύπημα.
Του φέρνει το Σκοπιανό, τον τινάζει στον αέρα, διαλύεται η Κοινοβουλευτική του Ομάδα, φεύγουν τα στελέχη του.
Του φέρνει έναν εκλογικό νόμο που ο ίδιος ο Καμμένος βγαίνει και λέει "θέλω το 3% στους δήμους", τον γράφει κανονικά ούτε καν απαντάει και του σπάει τις μεγάλες περιφέρειες που ευνοούν το κόμμα Καμμένου, άρα έχασε ο Καμμένος από τη χθεσινή κατάτμηση.
Τον πηγαίνει στο ΝΑΤΟ να υπογράψει και δεν δέχεται να τον αντικαταστήσει ο Κουβέλης δηλαδή ή ο Καμμένος είναι παντελώς όμηρος του Τσίπρα για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε ίσως για ποινικά θέματα και φοβάται, πάντως είναι όμηρος του Τσίπρα και τον κάνει ότι θέλει και πλέον ο εξευτελισμός του έχει ξεπεράσει κάθε όριο ή ο Καμμένος έχει τρελαθεί γιατί ότι έχει κάνει ο Καμμένος το τελευταίο διάστημα είναι για να διαλύσει τους ΑΝΕΛ.
Δηλαδή τέτοιο γδάρσιμο από κυβερνητικό εταίρο σε κυβερνητικό εταίρο δεν έχω ξαναδεί!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Εν τω μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της όσον αφορά την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως «η υπόθεση αυτή έχει πάρα πολύ μπλέξει, έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο προσεκτικοί γιατί ήταν προφανές ότι κάποια στιγμή κάτι θα κάνανε οι Τούρκοι για να μας πιέσουν στο θέμα των 8.
Αυτά τα δύο παιδιά τα αιχμάλωτα στην Τουρκία έχουν πέσει θύμα αυτής της διένεξης Τσίπρα- Ερντογάν.
Είναι πολύ δύσκολο να ξεμπλέξουμε».
Σχετικά με το ενδεχόμενο ακραίας επιθετικής ενέργειας της Τουρκίας στο Αιγαίο, σημείωσε πως «γενικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεν το θεωρώ πιθανό αυτό το ενδεχόμενο.
Μπορεί να βρεθούμε σε κάποια κρίση, σε ένα θερμό επεισόδιο αλλά όχι κάτι μεγαλύτερο από αυτό γιατί αυτά τα πράγματα στο διεθνές δίκαιο στο σύστημα που ζούμε είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα όμως δεν εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης