Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τους Μύλους Λούλη

Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τους Μύλους Λούλη
Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τους Μύλους Λούλη
Η Εταιρεία Μύλοι Λούλη συγκλονισμένη από την πρωτοφανή εθνική τραγωδία που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες εκφράζει την βαθιά της θλίψη και την ειλικρινή της συμπαράσταση και στήριξη στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και σαν μία έμπρακτη προσπάθεια ανακούφισης των ανθρώπων που υποφέρουν, η εταιρεία Μύλοι Λούλη, μέσω του δικτύου CSR Hellas και της ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ, προσέφερε οικονομική ενίσχυση για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και την υλοποίηση δράσεων στις πληγείσες κοινότητες.
Επιπλέον έθεσε στην διάθεση των πληγέντων δήμων τα εταιρικά της αυτοκίνητα με σκοπό την διευκόλυνση των μεταφορών σε περίπτωση ανάγκης.
Η εταιρεία επίσης παραμένει σε διαρκή επικοινωνία με την Τράπεζα Τροφίμων για χορήγηση αλεύρων με σκοπό την παρασκευή αρτοσκευασμάτων & φαγητών, καθώς και με τα Νοσοκομεία σε περίπτωση ανάγκης για αίμα, το οποίο θα χορηγηθεί από την εταιρική τράπεζα αίματος.
Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, είναι ώρα για ουσιαστική δράση και ενεργοποίηση. Το τμήμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Μύλοι Λούλη βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την αρωγή των πληγέντων, δεσμεύεται να είναι δίπλα τους με όσα μέσα διαθέτει και για όσο χρειαστεί, ενώ εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης