Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας έκανε ρουσφέτι στον Κουφοντίνα - Είναι γνωστοί οι δεσμοί Τσίπρα με την τρομοκρατία - Τι απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας έκανε ρουσφέτι στον Κουφοντίνα - Είναι γνωστοί οι δεσμοί Τσίπρα με την τρομοκρατία - Τι απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ
Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει
Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις περί ρουσφετιού του πρωθυπουργού στον Δημήτρη Κουφοντίνα και τις «στενές σχέσεις του με την τρομοκρατία» έδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Γεωργιάδη «άθλιες» και τονίζει:
Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία. Το να αποκαλεί "ρουσφέτι" της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής.

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στον Σκάι, όπου χαρακτήρισε τη μεταγωγή του ηγετικού στελέχους της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές Βόλου ρουσφέτι του Τσίπρα.
Μιλώντας στον Σκάι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για δεσμούς της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα με την τρομοκρατία λέγοντας ότι «εν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει αφενός ότι περνά πολύ καλύτερα, αφετέρου ότι με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα».
«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της '17 Νοέμβρη', έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μη γίνουν οι φυλακές τύπου Γ.
Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος. Το "ρουσφέτι" έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει", δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έκλεισε τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση» τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης