Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεγκέρογλου: Άχρηστος ο Τόσκας, εμείς τον είχαμε για πορτιέρη του Μπεγλίτη

Κεγκέρογλου: Άχρηστος ο Τόσκας, εμείς τον είχαμε για πορτιέρη του Μπεγλίτη
Σκληρή επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Νίκο Τόσκα
Με σκληρές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6».
«Εμείς τον Νίκο Τόσκα τον είχαμε πορτιέρο, για να ελέγχει ποιος μπαίνει στο πολιτικό γραφείο του Μπεγλίτη, δεν τον είχαμε υπουργό, είναι μπιτ άχρηστος», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου, απαντώντας σε σχόλια ότι ο κ. Τόσκας προέρχεται από τοΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής και τον πρώην γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.
«Οι άνθρωποι της Περιφέρειας είναι άχρηστοι, δεν μπορούν να βάλουν την μια πέτρα πάνω στην άλλη.
Μπιτ άχρηστος είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε.
Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, ο κ. Κεγκέρογλου είπε: «Ο κ. Τσίπρας, έχει τεράστιες ευθύνες γιατί σε όλους τους τομείς έχει επιλέξει οσφυοκάμπτες, ανθρώπους που έγλειφαν.
Που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν καταδότες και δεν έχουν επιλεχθεί με βάση τις δυνατότητές τους, αλλά επειδή υποστηρίζουν την κυβέρνηση». Σχολιάζοντας δε, τις περιβόητες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι οι νεκροί θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης, ανέφερε ότι «στην Κρήτη λένε ότι ο Πολάκης θολώνει την εικόνα της Κρήτης». Κατά τα άλλα, αναφερόμενος στις μεταγωγές Κουφοντίνα και Ξηρού, σχολίασε, «η μόνη στοργή που δείχνει αυτή η κυβέρνηση είναι προς τους τρομοκράτες, σε ανθρώπους που αφαίρεσαν ζωές, έχουν μια επιλεκτική σχέση μαζί τους.
Έχουν ιδιαίτερη μέριμνα και πολιτική προκειμένου να διευκολύνουν τη ζωή τους. Δεν πιστεύω ότι το έκανε για να αλλάξει την ατζέντα, αλλά για να δελεάσει ένα συγκεκριμένο ακροατήριο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης