Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Φρουζής, το πρώην στέλεχος της Ντιονίκ, η κόρη του mr sprider και τα γιαούρτια της μακροζωίας

Ο Φρουζής, το πρώην στέλεχος της Ντιονίκ, η κόρη του mr sprider και τα γιαούρτια της μακροζωίας
Η εταιρία βιοτεχνολογίας του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis  και τα στελέχη της
Μπορεί να έφυγε από το χώρο της φαρμακοβιομηχανίας και της Novartis και να αποτελεί επί μακρόν πρόσωπο της δημοσιότητας αλλά ο Κωνσταντίνος Φρουζής παραμένει ενεργός  στην επιχειρηματική δράση.
Από το 2016 τα προϊόντα έχουν εξελιχθεί άγνωστο με ποια εταιρική μορφή αλλά έχουν ήδη λάβει βραβεία με το διακριτικό τίτλο Longevity Diet Foods.
Πρόκειται για προϊόντα γιαουρτιού super foods με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που περιέχουν πολυφαινόλες από σταφύλι και όπως η ίδια εταιρία ισχυρίζεται το γιαούρτι που παράγει ισχυρίζεται ότι έχει “βιο-λειτουργικές ιδιότητες και οφέλη για την υγεία του ανθρώπου”.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραγωγή του γιαουρτιού γίνεται στην Λάρισα.
Η εταιρία που διαθέτει το γιαούρτι με τον τίτλο Longevity Diet Foods ονομάζεται Φυσικά Καινοτόμα Τρόφιμα Ανώνυμη Εταιρία και έχει έδρα την Κηφισιά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο και διοικείται από ΔΣ στο οποίο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής και μέλη του ΔΣ ο κ. Θωμάς Ρούμπας (γνωστός από τη θητεία του στη Ντιονίκ), ο κ. Μιχάλης Φαράντος (δικηγόρος και συνήγορος του κ. Φρουζή) και η κα Μαρία Χούμη (πρώην στέλεχος σε επίπεδο οικονομικής διεύθυνσης της Nethold και των εταιριών του ομίλου Sprider).
Επισημαίνεται ότι managing director της Longevity Diet Foods είναι η κα Άννα Χατζηιωάννου κόρη του Σ Χατζηιωάννου του ομίλου Sprider.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι 24.000 ευρώ ενώ στη συνέχεια αυξήθηκε κατά το ποσό των 750 ευρώ.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης