Πολιτική

Ζαχαριάδης: Μητσοτάκης και Γεννηματά οι μόνοι πολιτικοί στην Ευρώπη που μιλούν για 4ο μνημόνιο

Ζαχαριάδης: Μητσοτάκης και Γεννηματά οι μόνοι πολιτικοί στην Ευρώπη που μιλούν για 4ο μνημόνιο
Οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019 υπογράμμισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση σε Κ. Μητσοτάκη και Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος τους κατηγόρησε ότι «είναι οι μοναδικοί πολιτικοί στην Ευρώπη που μιλούν για τέταρτο μνημόνιο».
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης επεσήμανε την ανάγκη  να υπάρξει μια υγιής πολιτική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της μεταμνημονιακής περιόδου.
«Πρέπει να οργανώσουμε με μεγαλύτερη δικαιοσύνη το μέλλον μας
Το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα δεν περιορίζεται στα υψηλά πλεονάσματα και τις στοχευμένες φοροελαφρύνσεις αλλά πρέπει να περιλαμβάνει και θεσμικές αλλαγές όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος» είπε ο κ.Ζαχαριάδης αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα μετά το τέλος των μνημονιακών προγραμμάτων.
Για το ενδεχόμενο συναινέσεων ενόψει εκλογών είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει αυτή τη συζήτηση πριν την προσφυγή στις κάλπες, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με πρωτοβουλία ενός μόνο κόμματος εάν δεν θέλουν τα υπόλοιπα.
Όσον αφορά στις εκλογές ο κ.Ζαχαριάδης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019.
«Αυτός ο ένας χρόνος δεν πρέπει να «χαθεί» στην εκλογολογία» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος ερωτηθείς για τα περί ανασχηματισμού της κυβέρνησης, τόνισε ότι η Βουλή ανοίγει στις 23 Αυγούστου, υπονοώντας ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά από αυτή την ημερομηνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης