Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27/8 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Ομιλία Τσίπρα

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27/8 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Ομιλία Τσίπρα
Οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής στις 27/8 θα ξεκινήσουν με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στις 16:00
Με την ομιλία  του Α. Τσίπρα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου οι εργασίες της  Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, με θέμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ στη νέα εποχή μετά τα μνημόνια.
Οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι το  αρμόδιο όργανο για να εκλέξει νέο γραμματέα του κόμματος, γεγονός που θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, θα ξεκινήσουν με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις 16:00.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 24/8 συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ  και αποφάσισε να συνεδριάσει τη Δευτέρα η  Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Πάντως, ο  Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, σε συνέντευξή του  στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για τα περί ανασχηματισμού σήμερα 25/8, υπογράμμισε ότι «ο πρωθυπουργός κάνει πάρα πολύ σωστά που σε αυτόν τον τελευταίο ανασχηματισμό προσπαθεί να συνταιριάξει και να προσδώσει μια δυναμική για απόδοση του κυβερνητικού έργου και ταυτόχρονα να στείλει μηνύματα, να κάνει εμβληματικές κινήσεις  προς όλες τις κατευθύνσεις».
Αφού ανέφερε ότι δεν είναι ένα εύκολο εγχείρημα, σημείωσε ότι  πιστεύει ότι «με δημοκρατική κουλτούρα συνδιαλέγεται, ακούει, διασταυρώνει εκτιμήσεις και πληροφορίες" και "τις  προσέχεις ημέρες, θα γίνει και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που θα ασχοληθεί και με την υπαρκτή πλευρά που θα αφορά  σε ανακατατάξεις στα κομματικά όργανα, γι' αυτό και προηγείται του ανασχηματισμού, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα έχει πραγματοποιηθεί".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης