Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Θα ανταποκριθεί η ΝΔ στις εκλογικές προκλήσεις - Βρίσκεται ήδη σε τροχιά νίκης

Αυγενάκης: Θα ανταποκριθεί η ΝΔ στις εκλογικές προκλήσεις - Βρίσκεται ήδη σε τροχιά νίκης
«Στην πραγματικότητα δεν βγαίνουμε από κανένα μνημόνιο», αναφέρει ο Λ. Αυγενάκης
«Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ και πολύ καιρό έτοιμη και θα ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλες εκλογικές προκλήσεις», υπογράμμισε  ο γραμματέας του κόμματος  και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου.
Μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρος για το αποτέλεσμα των εκλογών λέγοντας ότι  «η ΝΔ βρίσκεται ήδη σε τροχιά νίκης.
Οι πολίτες θα δείξουν στον κ. Τσίπρα το δρόμο εξόδου από το Μαξίμου».
Κάνοντας μάλιστα αναφορά στην επικείμενη ΔΕΘ εκτίμησε ότι «ο πρωθυπουργός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Θα είναι η τελευταία του απόπειρα να αντιστρέψει την, εις βάρους του, εικόνα κατάρρευσης, μοιράζοντας δώρα και παροχές».
Αναφερόμενος στην συγκρότηση των γαλάζιων ψηφοδελτίων τόνισε πως  «αναζητούμε τους καλύτερους.
Πρόσωπα ικανά και χρήσιμα για την κοινωνία και τους δημότες.
Προσωπικότητες που θα ενώσουν και θα παραγάγουν χρήσιμο έργο για τον τόπο τους», ενώ για τα πρόσωπα που θα στηρίξει η ΝΔ στο Δήμο της Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε πως  «τόσο η περίπτωση του κ. Χατζημάρκου, όσο και αυτή του κ. Καμπουράκη, είναι πρόσωπα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ΝΔ και είμαστε σίγουροι ότι η τοπική κοινωνία θα αγκαλιάσει τις υποψηφιότητες αυτές».
Περαιτέρω, ο κ. Αυγενάκης σχολιάζοντας την έξοδο της χώρας μας από τα Μνημόνια σημείωσε ότι «στην πραγματικότητα δεν βγαίνουμε από κανένα μνημόνιο.
Πολύ περισσότερο δεν βγαίνουμε από την κρίση».
«Για την πλειοψηφία των Ελλήνων δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, αλλά συνεχίζονται τα σκληρά μέτρα λιτότητας και οι βαριές δεσμεύσεις για τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος, εκχώρησαν στους Σκοπιανούς τη «μακεδονική εθνότητα» και τη «μακεδονική γλώσσα», κάτι που καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε θέσει καν προς συζήτηση».
Όπως είπε, « η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή διαμηνύσαμε, σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι πρόκειται για μία συμφωνία που παράγει έννομα αποτελέσματα από την υπογραφή της και ότι η κύρωσή της είναι ένα ζήτημα τεραστίου εθνικού συμφέροντος, γι' αυτό και δεν θα κυρώσουμε την συμφωνία».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης