Αυγενάκης για ανασχηματισμό: Ο άδειος τενεκές κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο

Αυγενάκης για ανασχηματισμό: Ο άδειος τενεκές κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο
Ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου
Για «απόλυτη ένδεια πολιτικού προσωπικού στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Μάλιστα, άφησε σαφείς αιχμές για την ένταξη της Κατερίνας Παπακώστα στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του κ. Καμμένου.
«Ο χθεσινός κυβερνητικός ανασχηματισμός χαρακτηρίζεται από ένα και μόνο στοιχείο: "Ο άδειος τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο"», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «ο κ. Τσίπρας δε μετακίνησε κανέναν από τους βασικούς συντελεστές των πιο καταστροφικών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, επιβραβεύοντάς τους.
Ο κ. Τσακαλώτος και το οικονομικό επιτελείο παρέμειναν στη θέση τους.
Ο κ. Κοτζιάς μετά την άκρως επιζήμια συμφωνία με την πΓΔΜ, παρέμεινε στη θέση του.
Ο κ. Καμμένος, ο κ. Πολάκης, ο κ. Παππάς, ο κ. Σταθάκης παρέμειναν στη θέση τους.
Μια θλιβερή κυβέρνηση ισορροπιών και αλληλοεξυπηρετήσεων», υποστήριξε ο κ. Αυγενάκης, που έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Η απόλυτη ένδεια πολιτικού προσωπικού στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές αυτές καταγράφονται ως η επιτομή της πολιτικής απελπισίας του πρωθυπουργού, ο οποίος είναι όμηρος του κ. Καμμένου, του οποίου έγιναν όλα τα χατίρια!».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS