Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Τον τελικό λόγο για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα τον έχει ο ελληνικός λαός

Καμμένος: Τον τελικό λόγο για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα τον έχει ο ελληνικός λαός
Ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις Συνταγματικές Αλλαγές στα Σκόπια είπε ο κ.Καμμένος
Την θέση ότι τον τελικό λόγο για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα τον έχει ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τις Συνταγματικές Αλλαγές στα Σκόπια διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος κατά την παρέμβαση του στη σημερινή άτυπη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας της ΕΕ που πραγματοποιείται στη Βιέννη.
Στην παρέμβασή του ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι «οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους και ο Υπουργός Εξωτερικών, με προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας δυναμιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».
«Η αναφορά σε «μακεδονικό έθνος» είναι αντίθετη σε κάθε συμφωνία.
Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίζουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα έχει τον τελικό λόγο, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος.
Παρέμβαση που προφανώς σχετίζεται με τα όσα έχουν δηλώσει τόσο ο ίδιος όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ότι δηλαδή θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση – και άρα θα την ρίξουν -, όταν έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο της άτυπης Συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ είναι το ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πρόεδρος Macron αναλαμβάνει πρωτοβουλία για Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Γαλλίας, Γερμανίας, Ελλάδας, Ισπανίας και Ιταλίας στη Μασσαλία, στις αρχές Σεπτεμβρίου και πριν από τη ΔΕΘ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης