Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα τηλεοπτική σεζόν COSMOTE TV: Πάνω από 45 νέες σειρές & κύκλοι σειρών

tags :
Νέα τηλεοπτική σεζόν COSMOTE TV: Πάνω από 45 νέες σειρές & κύκλοι σειρών
Peaky Blinders, Mr. Robot, Fargo, The Last Kingdom, Will & Grace, House of Cards κ.ά. επιστρέφουν με νέο κύκλο στο COSMOTE CINEMA 4HD
Πάνω από 45 νέες σειρές και νέοι κύκλοι βραβευμένων σειρών κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο στην COSMOTE TV, μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.
Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια των δημοφιλών σειρών Peaky Blinders, Luther με τον Ίντρις Έλμπα, Billions με το δίδυμο Πολ Τζιαμάτι-Ντέμιαν Λούις, την κωμική πολυβραβευμένη σειρά Will and Grace, το φινάλε της σειράς Unreal, μετά από 4 κύκλους αλλά και τους τελευταίους κύκλους των House of Cards και Mr. Robot.
Στην COSMOTE TV επιστρέφουν και η συνέχεια του εξαιρετικού The Young Pope του Πάολο Σορεντίνο, The New Pope, με τον Τζουντ Λο να παραμένει στον κεντρικό ρόλο, το Fargo, με νέο πρωταγωνιστή τον Κρις Ροκ, αλλά και το ιστορικό Knightfall, με τον Μάρκ Χάμιλ της σειράς ταινιών Star Wars.
Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές COSMOTE TV Cinema pack, COSMOTE TV Full pack αλλά και στους συνδρομητές του θεματικού πακέτου COSMOTE TV GO Cinema Pack.
Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, οι συνδρομητές των παραπάνω πακέτων μπορούν να δουν ταινίες και σειρές των καναλιών COSMOTE CINEMA αμέσως μετά την προβολή τους.

Αναλυτικά οι πρεμιέρες, που είναι προγραμματισμένες το επόμενο διάστημα:
Σεπτέμβριος: 14 νέες σειρές και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Σεπτέμβριο στην COSMOTE TV.
Ξεχωρίζουν -αμέσως μετά την παγκόσμια προβολή τους- η πρεμιέρα των δραματικών σειρών A Million Little Things (28/9, 22.00) με τον υποψήφιο για Emmy Ρον Λίβινγκστον και A Discovery Of Witches (15/9, 23.00), το reboot της εμβληματικής σειράς της δεκαετίας του 80’, Magnum P.I. (25/9, 23.00), η ιατρική σειρά New Amsterdam, που διαδραματίζεται στο παλαιότερο δημόσιο νοσοκομείο της Αμερικής (27/9, 23.00), καθώς και η δραματική σειρά FBI, από τον βραβευμένο με Emmy Ντικ Γουλφ και την ομάδα πίσω από το franchise "Law & Order (26/9, 22.00).
Παράλληλα, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τους, θα προβληθούν στην COSMOTE TV, ο 2ος κύκλος της δραματικής ιατρικής σειράς The Resident (25/9, 21.00) και η 3η σεζόν του reboot της κλασικής σειράς των 80s, Macgyver (30/9, 23.00).
Στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου ξεχωρίζει επίσης η πρεμιέρα της δραματικής σειράς της βραβευμένης σεναριογράφου Άμπι Μόργκαν (Η Σιδηρά Κυρία, Σουφραζέτες) The Split (κάθε Δευτέρα στις 23.00), αλλά και η επιστροφή με νέο κύκλο του βραβευμένου με Emmy The Late Late Show with James Corden (5ος κύκλος, 8/9, 21.00).
Στο COSMOTE CINEMA 4HD επιστρέφουν επίσης το αγαπημένο Unreal, που ολοκληρώνεται με τον 4ο κύκλο (9/9, 23.00), η βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα και urban legends κωμική σειρά Urban Myths, με διπλά επεισόδια (2ος κύκλος, 9/9, 21.00 & 21.30), η κωμική σειρά Sick Note, με διπλά επεισόδια, με τον Ρούπερτ Γκριντ του Harry Potter (2ος κύκλος, 17/9, 21.00 & 21.30), η συνέχεια του 2ου κύκλου του Private Eyes (κάθε Δευτέρα στις 22.00) με τον Τζέισον Πρίσλεϊ και το The Heart Guy με 3ο κύκλο (7/9, 21.00).

Οκτώβριος: Πολυαναμενόμενες συνέχειες δημοφιλών σειρών έρχονται και τον Οκτώβριο στην COSMOTE TV.
Η πολιτική σειρά Madam Secretary με την Τέα Λεόνι επιστρέφει με τον 5ο κύκλο (9/10, αμέσως μετά την Αμερική) με εμφανίσεις από τους Χίλαρι Κλίντον, Μαντλίν Ολμπράιτ και Κόλιν Πάουελ.
Παράλληλα, τον ίδιο μήνα έρχονται το In the Long Run, με σεναριογράφο και πρωταγωνιστή της σειράς τον Ίντρις Έλμπα και το Deutschland ’86, ενώ λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τους ξεκινούν ο 3ος κύκλος της κατασκοπικής σειράς Berlin Station (15/10), το remake της δημοφιλούς σειράς των 90’s Charmed (15/10), οι 2οι κύκλοι των σειρών Trapped (29/10) και Midnight Texas (27/10) και η σειρά The Rookie (17/10) με τον Νέιθαν Φίλιον του Castle.

Νοέμβριος: Ο μήνας ξεκινά στην COSMOTE TV με το πολυσυζητημένο φινάλε του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες και 7 Emmy House of Cards.
Ο 6ος κύκλος, έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο την Ρόμπιν Ράιτ, πλαισιωμένη από νέα ονόματα όπως η Νταϊάν Λέιν και ο Γκρεγκ Κινίαρ, ενώ στο σενάριο επιστρέφει ο υποψήφιος για OSCAR® Μπο Γουίλμον.
Τον ίδιο μήνα, επιστρέφει το Wynonna Earp με 3η σεζόν, ενώ πρεμιέρα κάνει και η σειρά Designated Survivor με τον Κίφερ Σάδερλαντ.
Το προσεχές διάστημα αναμένεται και η 3η σεζόν της σειράς εποχής The Last Kingdom με τον Αλεξάντερ Ντρέιμον, η κωμική σειρά I Feel Bad, η νέα μίνι σειρά του BBC, Press και η ιταλικής παραγωγής σειρά My Brilliant Friend.

2019: Από τις πρεμιέρες του 2019 στην COSMOTE TV, ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, ο νέος κύκλος του αγαπημένου Will & Grace με τον Έρικ Μακ Kόρμακ και την Ντέμπρα Μέσινγκ, η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς Peaky Blinders με τον Κίλιαν Μέρφι, ο 4ος και τελευταίος κύκλος του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες Mr. Robot με τους Ραμί Μάλεκ και Κρίστιαν Σλέιτερ, το Luther με τον Ίντρις Έλμπα, και το Billions με το δίδυμο Πολ Τζιαμάτι-Ντέμιαν Λούις.
Επίσης, στο κανάλι επιστρέφουν με 2η σεζόν η σειρά Happy! με τον Κρίστοφερ Μέλονι, η sci-fi σειρά Travelers με τον Έρικ Μακ Κόρμακ και το Tin Star με τον Τιμ Ροθ, ενώ με 3ο κύκλο κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2019 οι σειρές Fortitude, Cardinal, Victoria, Jamestown, The Bold Type και Better Things.
Με 3η σεζόν αναμένεται και το υποψήφιο για 2 Emmy The Good Place με την Κρίστεν Μπελ και τον Τεντ Ντάνσον. Οι συνδρομητές θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους τις νέες σειρές Mary Kills People, McMafia και Les Misérables.
Μεταξύ των πολυαναμενόμενων πρεμιέρων που έχει εξασφαλίσει η COSMOTE TV για το 2019, συμπεριλαμβάνονται η συνέχεια του The Young Pope, The New Pope, πάλι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με OSCAR Πάολο Σορεντίνο, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Τζουντ Λο, μαζί με τους Σάρον Στόουν και Τζον Μάλκοβιτς, ο 4ος κύκλος του Fargo, που θα έχει νέο πρωταγωνιστή τον Κρις Ροκ, αλλά και ο 2ος κύκλος της ιστορικής σειράς Knightfall, με τον Μαρκ Χάμιλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης