Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι κορυφαίοι αγώνες πυγμαχίας της χρονιάς έρχονται στο Cosmote TV

tags :
Οι κορυφαίοι αγώνες πυγμαχίας της χρονιάς έρχονται στο Cosmote TV
Alvarez VS Golovkin & Joshua VS Povetkin: οι κορυφαίοι αγώνες πυγμαχίας της χρονιάς έρχονται ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Οι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι, ο Saul "Canelo Alvarez" και ο Gennady Golovkin, μετά την πρώτη και πολυαναμενόμενη συνάντησή τους τον Σεπτέμβριο του 2017, η οποία έληξε με μια αμφιλεγόμενη ισοπαλία, διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους, στο ρίνγκ της T-Mobile Arena στο Las Vegas, στον πολυαναμενόμενο αγώνα πυγμαχίας, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
Oι δυο πυγμάχοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Οι λάτρεις του boxing θα έχουν την ευκαιρία να «μεταφερθούν» στο Las Vegas και να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 8HD τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου (00.00).
Επίσης, μια σπουδαία μάχη για την κατηγορία heavyweight θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα στον Βρετανό Anthony Joshua, Νο1 στα βαρέα βάρη και κάτοχο 3 παγκόσμιων τίτλων (WBA, IBF, WBO) και τον Ρώσο Alexander Povetkin, που δηλώνει «παρών» στη δεύτερη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.
Οι φαν του αθλήματος θα έχουν στη διάθεσή τους και αυτή την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 8HD (Σάββατο 22/9, 22.00).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης