Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Μιχαλολιάκος: Θέλουν μία «ακροδεξιά» στα μέτρα τους

Ν. Μιχαλολιάκος: Θέλουν μία «ακροδεξιά» στα μέτρα τους
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως
Την εβδομάδα που πέρασε, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το πρώτο του υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό.
Έναν ανασχηματισμό άνευ ουσίας με μοναδικό σκοπό να σταματήσει την ραγδαία πτώση της παρατάξεώς του εν όψει των προσεχών εκλογών.
Έναν ανασχηματισμό στον οποίο χώρεσαν οι πάντες!
Από την Παπακώστα της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την Ξενογιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ!
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.
Η δήλωσή μου για το θέμα όπως ήταν φυσικό θάφτηκε από τα ΜΜΕ (καθόλου πρωτότυπο!) και είχε ως εξής: “Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως, ψεύδεται όταν λέει ότι πέρασε η εποχή της επιτροπείας αφού ως γνωστόν με δική του ευθύνη η πατρίδα μας είναι δέσμια των δανειστών έως το 2060!
Ψεύδεται χωρίς αιδώ όταν λέει ότι ο Ελληνικός Λαός βλέπει με … ελπίδα το μέλλον του!
Τον διαψεύδουν όλες οι πολιτικές έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με απαισιοδοξία τις ημέρες που έρχονται.
Όσο για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ανησυχεί για την άνοδο του «ρατσισμού» και της «ακροδεξιάς», η ανησυχία του αυτή είναι και η μοναδική και μεγάλη ελπίδα του λαού για το μέλλον”.
Πραγματικά χρειάζεται πολύ θράσος για να πει κανείς αυτά που είπε ο πρωθυπουργός.
Την ίδια περίοδο κατά την οποία όλες οι πολιτικές μετρήσεις Ελληνικές και διεθνείς δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός είναι ο πλέον απαισιόδοξος της Ευρώπης, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει με κυνισμό ότι οι Έλληνες… αισιοδοξούν!
Το γεγονός ότι θέλει να αντλήσει ψήφους από κάθε πλευρά του πολιτικού κατεστημένου είναι φανερό.
Ό,τι και να κάνει όμως η πτώση του είναι βεβαία! Δεν πρόκειται να σωθεί με καμία γαλάζια Κατερίνα και καμία πράσινη Μαριλίζα. Στις δηλώσεις του βεβαίως, εκφράζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωσε και την ανησυχία του για την άνοδο του “ρατσισμού” και της ακροδεξιάς, δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Τους ανησυχεί γενικά η “ακροδεξιά”;

Αξίζει όμως στο σημείο αυτό να σταθούμε λίγο γιατί είναι βέβαιον ότι δεν τον ανησυχεί γενικά η “ακροδεξιά”, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό φαίνεται καθαρά από την προβολή που έχουν κάθε είδους ψευτοπατριώτες και εθνικόφρονες της πεντάρας από τα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχει η κυβέρνηση!
Δεν περνάει μέρα κατά την οποία είτε σε κάποια φυλλάδα, την οποία ελέγχει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είτε σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, να μη δούμε κάποιον από τους επίδοξους “εθνοσωτήρες”, οι οποίοι εμφανίζονται σαν … ακροδεξιοί.
Αυτό την ίδια στιγμή κατά την οποία ο αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ολοκληρωτικός.
Οι πλέον δε προνομιούχοι εις ό,τι αφορά την προβολή τους είναι όσους απέρριψε για τον τυχοδιωκτισμό τους ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ανοικτές όλες οι πόρτες για τους εξωμότες γιατί αυτό που θέλει το σύστημα δεν είναι να μη υπάρχει “ακροδεξιά”, αλλά να υπάρχει μία ακροδεξιά στα μέτρα τους. Μάλιστα, το ίδιο που συμβαίνει στην Ελλάδα συμβαίνει και στην Ευρώπη.
Όποιος έχει πρόχειρη μια δήλωση μετανοίας είναι καλοδεχούμενος στο σύστημα. Αντίθετα, όσοι παραμένουν ασυμβίβαστοι και σταθεροί στην μεγάλη ιδέα του Εθνικισμού, είναι για αυτούς που εξουσιάζουν τις Πατρίδες της Ευρώπης ο απόλυτος εχθρός.
Θα ήταν πολύ βολικό γι΄ αυτούς (και στην Ελλάδα!) να έχουν μια “ακροδεξιά” στα μέτρα τους, που θα ψηφίζει μνημόνια, θα δέχεται απολύτως την υποταγή στον ξένο παράγοντα, θα αρνείται την Εθνική και Φυλετική ταυτότητα του λαού της.
Τέτοια “ακροδεξιά” δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γι΄ αυτό μας πολεμούν, αλλά και γι’ αυτό, όμως, και ένα σημαντικό μέρος του λαού, που αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται, παραμένει πιστά στο πλευρό μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης