Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις για την περίοδο που δεν θα είναι πρωθυπουργός

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις για την περίοδο που δεν θα είναι πρωθυπουργός
Τεράστιος ο όγκος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις για την περίοδο που δεν θα είναι πρωθυπουργός διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στο συλλαλητήριο του περασμένου Σαββάτου για το Μακεδονικό έκανε λόγο για τεράστιο όγκο κόσμου.
«Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στη ΔΕΘ καλύτερες μέρες για την Ελλάδα από το 2021 και έχει δίκαιο γιατί τότε θα έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις για την περίοδο που δε θα είναι πρωθυπουργός.
Ωστόσο, οι ελαφρύνσεις αυτές είναι μικρότερες από αυτές που παρέλαβε από την κυβέρνηση Σαμαρά.
Ο κ. Τσίπρας έδειξε πόσο άσχετος είναι όταν μίλησε για τις αγορές και είπε ότι δεν μας ενδιαφέρουν γιατί έχουμε μαξιλάρι για 2,5 χρόνια.
Υψηλό επιτόκιο σημαίνει και αβεβαιότητα για το μέλλον, ο πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει ότι το επιτόκιο που μας δίνουν οι αγορές είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης.
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρωθυπουργού για την καταστροφή στο Μάτι ότι «θα ήμασταν ανόητοι αν το βράδυ της τραγωδίας, είχαμε μέλημα να κρύψουμε τους νεκρούς», ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε για τους νεκρούς, ούτε όμως μπορούσε να πει ότι ήξερε και έπαιξε θέατρο.
«Άρα στην κρίσιμη ερώτηση έκανε πως δεν ήξερε τίποτα» είπε ο κ Γεωργιάδης, ο οποίος σχετικά με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το Σάββατο, υποστήριξε ότι ο όγκος του κόσμου που συγκεντρώθηκε ήταν αδιανόητα τεράστιος, δεδομένου ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι κάποια χιλιόμετρα πριν, είχαν αρχίσει από νωρίς τη ρίψη χημικών και είχαν κατέβει και αναρχικοί.
Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η ΝΔ για το αν θα εφαρμόσει τη συμφωνία των Πρεσπών ως κυβέρνηση, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «μια κυβέρνηση μόνη της δεν μπορεί να καταργήσει μια διεθνή συμφωνία».
«Είναι σαν το μνημόνιο που θα καταργούσε με ένα νόμο και ένα άρθρο ο κ. Τσίπρας.
Για αυτό είχαμε προειδοποιήσει να μην υπογραφεί η συμφωνία γιατί θα παράξει νομικά αποτελέσματα και για αυτό η ΝΔ κατέθεσε αμέσως πρόταση δυσπιστίας» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης