Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Αυτονόητη η τοποθέτηση Τσίπρα για τις εκλογές – Πάμε προς εξάντληση της τετραετίας

Ζαχαριάδης: Αυτονόητη η τοποθέτηση Τσίπρα για τις εκλογές – Πάμε προς εξάντληση της τετραετίας
Αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα τότε δεν θα εφαρμοστούν και τα αντίμετρα είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως η τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνέντευξη του στη ΔΕΘ για τον χρόνο των εκλογών είναι αυτονόητη διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Ήταν αυτονόητο αυτό που είπε ο Τσίπρας ότι οι εκλογές θα εξαρτηθούν από την πορεία των πραγμάτων.
Εάν στοιχηματίζετε κάπου θα σας έλεγα να πάτε στην πλήρη εξάντληση της τετραετίας και εγώ πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνει» είπε μιλώντας στο Θέμα FM ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κριτική που ασκείται για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ εξήγγειλε επίδομα στέγασης για 300.000 νοικοκυριά ενώ με νόμο που ψηφίστηκε πέρσι προβλέπεται επιδότηση για 600.000 δικαιούχους που ζουν στο ενοίκιο ή πληρώνουν δόσεις δανείων.
«Τα αντίμετρα προέκυψαν ως λογιστικό αντίβαρο στα μέτρα.
Αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα τότε δεν θα εφαρμοστούν ούτε τα αντίμετρα.
Από το δημοσιονομικό χώρο που έχει προκύψει βεβαίως πρέπει να επανεξετάσουμε προτάσεις και ιδέες που υπάρχουν στα αντίμετρα που πρέπει να νομοθετηθούν» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης.
Ερωτηθείς γιατί δεν υπήρξαν αναφορές στην επιβάρυνση των ελευθέρων επαγγελματιών ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι «δεν πρέπει να μπερδέψουμε τα θέλω με τα μπορώ», τονίζοντας ότι «αυτά τα κοινωνικά στρώματα που πιέστηκαν και υπερφορολογήθηκαν, η εισοδηματική τους δύναμη θα προκύψει από την ομαλοποίηση του οικονομικού κύκλου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης