Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ - Του χάρισαν φανέλες και τσίπουρο

Επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ -  Του χάρισαν φανέλες και τσίπουρο
Στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης
Περιοδεία στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, λίγες ώρες πριν από την ομιλία του απόψε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Οι επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στα περίπτερα ακολούθησε της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στις 10:30 στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ - Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση και του παρουσίασε το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί το 2026.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο και εκτίμησε ότι θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα περίπτερα της ΔΕΘ, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λ. Αυγενάκη, βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος, κάνοντας μεταξύ άλλων στάση στο  περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, στο σταντ της ΠΑΕ Άρης και της ομάδας του Ηρακλή.
Δεν παρέλειψε περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως μεταδίδει το thestival.gr,  να σχολιάσει με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων «πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».
Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει  το thestival.gr , ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων δυνάμεων, της ΠΑΕ Άρης όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θ. Καρυπίδης και το πρ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Γ. Σαμολαδάς , οι οποίοι του χάρισαν μια φανέλα της ομάδας με το όνομα «Κυριάκος» και τον αριθμό 1 και ο ίδιος είπε «με κάνατε και τερματοφύλακα» και τον κ. Σαμολαδά να του λέει «όχι πρόεδρε, αυτό σημαίνει ότι είσαι ο πρώτος, το νούμερο 1», «η αυτοδυναμία από εδώ περνάει».
Φανέλα με το νούμερο 110 δώρισαν στον πρόεδρο της ΝΔ κατά την επίσκεψή του στο σταντ της ομάδας του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος.
Περαιτέρω, ο κ. Μητσοτάκης στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, ενώ κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο αγροτοσυνδικαλιστής, Στ. Λίτος του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να του λέει πως είναι το αγαπημένο του.
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα περίπτερα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας και είχε συνομιλίες μεταξύ άλλων με εκπροσώπους του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης