Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Εκλογές για να μην κυρωθεί η επιζήμια για τη χώρα συμφωνία των Πρεσπών

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Εκλογές για να μην κυρωθεί η επιζήμια για τη χώρα συμφωνία των Πρεσπών
Eίναι ευθύνη της ΝΔ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών πριν από τις εκλογές και να την διατηρήσει μετά από αυτές, αναφέρει ο Γ. Κουμουτσάκος
«Πρέπει να γίνουν εκλογές, ώστε να μη γίνει η κύρωση αυτής της επιζήμιας συμφωνίας (των Πρεσπών) για τη χώρα», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα  "Ελεύθερος Τύπος", ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Σημειώνει δε, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «μαζί με τη διεθνή κοινότητα, θέλει λύση, αλλά όχι οποιαδήποτε λύση», ενώ αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής εκλογών, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «παίζει με την ημερομηνία καταπώς τον βολεύει, αλλά με τέτοια τερτίπια δεν πρόκειται να τις κερδίσει».
Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, είναι "αστείος" ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι η ΝΔ αποχώρησε από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για λόγους εντυπωσιασμού, καθώς η ουσία βρίσκεται στο ότι ο υπουργός Εξωτερικών «δεν έχει συγκαλέσει το ΕΣΕΠ για 16 ολόκληρους μήνες».
Κατά τον ίδιο, «για να υπάρξει στοιχειώδης συνεννόηση στην εξωτερική πολιτική, πρέπει να υπάρξει στοιχειώδης ενημέρωση».
Ο ίδιος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της Κ.  Παπακώστα περί "καραμανλικής σκέψης", ανέφερε ότι «ο Κώστας Καραμανλής είναι αναπόσπαστο και πολύτιμο κομμάτι, εγγυητής της ενότητας της ΝΔ, στρατευμένος στην προσπάθεια μιας μεγάλης παραταξιακής νίκης στις επόμενες εκλογές.
 Όλα τα άλλα είναι αστειότητες».
Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι είναι ευθύνη της ΝΔ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών πριν από τις εκλογές και να την διατηρήσει μετά από αυτές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης