Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Κανείς Έλληνας δεν θα εμπιστευτεί την Ελλάδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΝΕΛ: Κανείς Έλληνας δεν θα εμπιστευτεί την Ελλάδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Απόγονε των σαλονιών, έχασες μια ακόμη ευκαιρία να πεις την αλήθεια» σημειώνουν οι ΑΝΕΛ απευθυνόμενοι στον πρόεδρο της ΝΔ
Στην κριτική, που άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πάνο Καμμένο στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ και στην αναφορά «τζάμπα μάγκας» για τον υπουργό Άμυνας απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζοντας πως κανείς Έλληνας δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον πρόεδρο της ΝΔ.
«Ο ‘’τζάμπα μάγκας’’, Κυριάκο, είσαι εσύ που παραχωρείς αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια. Δεν θα σε αφήσουμε», σημειώνει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης και αναφέρει:
- ‘’Τζάμπα μάγκας’’, είσαι εσύ, που έβαλες σε κίνδυνο τη σταθερότητα της χώρας πριν οι Έλληνες βγουν από τα μνημόνια, με πρόσχημα το θέμα της ονομασίας, που παραδέχεσαι τελικά ότι θα δώσεις.
- ‘’Τζάμπα μάγκας’’ είσαι εσύ, που προετοιμάζεις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, αντί να βάλεις το χέρι στην πλούσια τσέπη σου για να ξεπληρώσεις τα υπέρογκα χρέη του κόμματος και τα απλήρωτα δάνεια της εφημερίδας σου.
- ‘’Τζάμπα μάγκας’’ είσαι εσύ που άλλα λες στη Θεσσαλονίκη, και άλλα στις Βρυξέλλες όταν σου τραβούν το αυτί.
- ‘’Τζάμπα μάγκας’’ είσαι εσύ που στις Βρυξέλλες παριστάνεις τον κεντρώο, και στην Ελλάδα κρύβεσαι πίσω από τον 'Αδωνη και τον Βορίδη.
- ‘’Τζάμπα μάγκας’’ είσαι εσύ που μιλάς για αξιοκρατία, ενώ ό,τι πέτυχες ήταν επειδή είσαι γόνος ‘’πολιτικού τζακιού’’.
Απόγονε των σαλονιών, έχασες μια ακόμη ευκαιρία να πεις την αλήθεια. Κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης