Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Αναβαθμίζει σε «Νeutral» τις ιταλικές μετοχές - Στο 1,5% - 2% το έλλειμμα

Deutsche Bank: Αναβαθμίζει σε «Νeutral» τις ιταλικές μετοχές - Στο 1,5% - 2% το έλλειμμα
Το βασικό σενάριο της Deutsche Bank για τον προϋπολογισμό του 2019 στην Ιταλία, κάνει λόγο για έλλειμμα στο 1,5%-2% του ΑΕΠ
Στην αναβάθμιση των ιταλικών μετοχών προχώρησε η Deutsche Bank, με το βασικό σενάριο να προβλέπει έλλειμμα 1,5%-2% στον προϋπολογισμό του 2019. 
Ειδικότερα, οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας αναβάθμισαν τη σύσταση για τις ιταλικές μετοχές σε Neutral από Underweight προηγουμένως, μετά την πτώση της τάξης του 13% από τα υψηλά του Μαϊου.
Το βασικό σενάριο της Deutsche Bank για τον προϋπολογισμό του 2019 στην Ιταλία, κάνει λόγο για έλλειμμα στο 1,5%-2% του ΑΕΠ.
Το μοντέλο της γερμανικής τράπεζας για την Ιταλία βασίζεται στο momentum της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Ευρωζώνη, το οποίο αναμένεται να βελτιωθεί τους επόμενους μήνες, καθώς και στην εκτίμηση για ανάκαμψη του ιταλικού PMI σε ορίζοντα έξι μηνών.
Ο προϋπολιγισμός του 2019, η κατάρτιση του οποίου προς το παρόν βρίσκεται σε αδιέξοδο, αναμένεται να κατατεθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Εάν επαληθευτεί η εκτίμηση του βασικού σεναρίου για δημοσιονομικό έλλειμμα 1,5% -2% του ΑΕΠ, η Deutsche Bank εκτιμά ότι η αντίδραση των αγορών είναι θετική.
Σύμφωνα με την Deutsche Bank, ο δείκτης της πολιτικής αβεβαιότητας στην Ιταλία κατέγραψε ισχυρή άνοδο τον Μάιο του 2018, ωστόσο υποχωρεί έκτοτε.






www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης