Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με εντολή Τσίπρα το σχέδιο Μαξίμου για "αφοπλισμό" του ΚΙΝΑΛ - Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγχει το χώρο της Κεντροαριστεράς

Με εντολή Τσίπρα το σχέδιο Μαξίμου για
Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι συστηματικές επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών στη Φώφη Γεννηματά ότι συμπλέει πλήρως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 
Για πολυεπίπεδο σχέδιο «αφοπλισμού» του Κινήματος Αλλαγής ως φορέα της κεντροαριστεράς και μετατόπισης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πολιτικό αυτό χώρο φαίνεται ότι έχει καταρτίσει το Μέγαρο Μαξίμου για τις επόμενες εκλογές μετά από εντολή Τσίπρα.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Καθημερινή «οι συστηματικές επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών στη Φώφη Γεννηματά ότι συμπλέει πλήρως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι διαμορφώνει ένα ένα σκηνικό συγκυβέρνησης μεταξύ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ αποτελούν απλών την κορυφή του παγόβουνου στη στρατηγική του πρωθυπουργού».
Το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι τους επόμενους μήνες θα αξιοποιηθούν ως «πρόσθετα εργαλεία» μια σειρά από άλλα θέματα όπως η επιλογή των υποψηφίων στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενόψει ευρωεκλογών μέχρι και την αναθεώρηση του Συντάγματος και τα νέα ανοίγματα προς τη δεξαμενή της Κεντροαριστεράς.
Στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ειλημμένη απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει υποψηφίους που είχαν υποστηριχθεί το 2014 από το ΠΑΣΟΚ, εάν έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες επανεκλογής.
Ηδη, αποτελεί κοινό μυστικό οτι θα στηριχθούν οι υποψηφιότητες του Απ. Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Στ. Αρναουτάκη στην κρήτη.
Πιθανή θεωρείται και η στήριξη στον Ν. Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ γνωστή είναι και η στήριξη Τσίπρα στον Γιάννη Μπουτάρη, εάν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφασίσει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης