Speculator

Στον πλειστηριασμό ακίνητα της Αθηναία ΕΠE του Αργύρη Παπαργυρόπουλου

Στον πλειστηριασμό ακίνητα της Αθηναία ΕΠE του Αργύρη Παπαργυρόπουλου
Τα προς πλειστηριασμό ακίνητα είναι δύο αποθήκες και ένα κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου
Στο σφυρί ακίνητα του Αργύρη  Παπαργυρόπουλου του ανθρώπου  που έμαθε στους  Αθηναίους τι σημαίνει διασκέδαση  με το κέντρο Αθηναία στο Κολονάκι στη δεκαετία  του 1970.
Ο κύκλος των επιτυχιών  για τον άνθρωπο που έβαλε τη νυκτερινή Αθήνα σε νέα μονοπάτια ήρθε η ώρα και για το ίδιο να πληρώσει τον… λογαριασμό και το τίμημα της οικονομικής κρίσης, χάνοντας περιουσιακά στοιχεία λόγω οφειλών προς την τράπεζα.
Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑΊΑ Α. Παπαργυρόπουλος» που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Ανάργυρο  Παπαργυρόπουλος, «κρέμεται» στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα των πλειστηριασμών με επισπεύδουσα την EFG Eurobank η οποία  κληρονόμησε τις απαιτήσεις από την τράπεζα InterBank.
Τα ακίνητα της Αθηναίας ΕΠΕ βρίσκονται σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας στο Κολωνάκι, τα οποίο σχεδόν «ισοπεδώθηκε» από την πτώση των τιμών που έφθασαν στο 55%.
Τα προς πλειστηριασμό ακίνητα είναι δύο αποθήκες και ένα κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου στο οικοδομικό τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Καρνεάδου - Πλουτάρχου - Αλωπεκής και Λουκιανού και με προσόψεις επί των παραλλήλων οδών Καρνεάδου
Να σημειωθεί ότι η πρώτη υποθήκη του ακινήτου (αποθήκη) έγινε το 2002 και η αξία της αποτιμήθηκε προς 700.000 ευρώ, το κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου εμφανίζει υποθήκη αξίας 948.000 ευρώ.
Τα δυο ακίνητα που βγαίνουν σήμερα στον πλειστηριασμό αποτιμήθηκαν σε 315.000 και 522.000 ευρώ αντίστοιχα.
Το τρίτο ακίνητο μία μικρότερη αποθήκη βγαίνει στο σφυρί με τιμή πρώτης προσφοράς τις 28.500 ευρώ.
Η περιοχή του Κολωνακίου και οι εν λόγω αποθήκες όπως και το κατάστημα δεν κέντρισαν το ενδιαφέρον των αγοραστών καθώς δεν υπάρχει καμία προσφορά στο ηλεκτρονικό σύστημα όπως και στη συμβολαιογράφο που διενεργεί τον πλειστηριασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ακίνητα θα περάσουν στην επισπεύδουσα τράπεζα η οποία  θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 866.000 ευρώ     

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr        
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης