Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε Αν. Αττική, Μάνη και Αργολίδα εξαιτίας της κακοκαιρίας - Τι συνιστά ο ΔΕΔΔΗΕ

Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε Αν. Αττική, Μάνη και Αργολίδα εξαιτίας της κακοκαιρίας - Τι συνιστά ο ΔΕΔΔΗΕ
Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή στους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ηλεκτροδότησης που βρίσκονται στο έδαφος
(Upd2) Προβλήματα και στην Αττική προκαλεί η βροχόπτωση που παρατηρείται αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Αθήνας με μεγαλύτερο αυτό της ηλεκτροδότησης κυρίως στην Ανατολική Αττική.
Τις τελευταίες ώρες λόγω της κακοκαιρίας η Παλλήνη παραμένει χωρίς ρεύμα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στην περιοχή της Αρτέμιδος.
Ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος έχουν παρατηρηθεί και στο Ναύπλιο.
Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα, ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή προς όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ηλεκτροδότησης που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Εικόνα 1. Τα 8 μεγαλύτερα ύψη υετού που καταγράφουμε μέχρι τις 15:30 το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Διακοπές ρεύματος στη Μάνη και κατολισθήσεις στην Αργολίδα 

Στις παραλιακές περιοχές του δήμου Δυτικής Μάνης επικεντρώνονται τα σημαντικότερα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας, όπως ανέφερε, ο δήμαρχος Ιωάννης Μαραμπέας.
Όπως είπε «λόγω του μεγάλου κυματισμού έκλεισαν παραλιακοί δρόμοι, αλλά μηχανήματα του δήμου εργάζονται για να απομακρύνουν τα φερτά υλικά. Ζημιές έχουν προκληθεί σε προβλήτα στο λιμάνι της Καρδαμύλης, ενώ βυθίστηκε ένα αλιευτικό σκάφος στην Στούπα».
Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση, ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε οικισμούς, λόγω πτώσης δέντρων, αλλά συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ εργάζεται για την αποκατάσταση των βλαβών ενώ τόνισε ότι δίνεται βαρύτητα και στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε αντλιοστάσια."
Ο κ Μαραμπέας υπογράμμισε ακόμη ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε αν υπάρχουν και σε ποια έκταση ζημιές στο αγροτικό δίκτυο.
Προβλήματα εντοπίστηκαν και στην Αργολίδα όπου παρατηρήθηκαν epipl;eon κατολισθήσεις βράχων κοντά στο Μοναστήρι της Αγνάντου και πλημμύρες στην παραλία της Επιδαύρου.
Πλημμύρες υπήρξαν και στην πόλη του Άργους όπου ξεχείλισε το ποτάμι Ξεριάς και τα νερά μπήκαν στην πόλη.

Πλημμύρες σαρώνουν αυτή την ώρα το Άργος που βρίσκεται στο «μάτι του Ζορμπά».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης