Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Αν η συμφωνία κυρωθεί στην Βουλή και μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ θα μπλοκάρουμε τη διαδικασία στην ΕΕ

Κακλαμάνης: Αν η συμφωνία κυρωθεί στην Βουλή και μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ θα μπλοκάρουμε τη διαδικασία στην ΕΕ
Εάν η συμφωνία των Πρεσπών δεν κυρωθεί από τη Βουλή, η ΝΔ δεν θα την ψηφίσει ως κυβέρνηση, ξεκαθαρίζει ο Ν. Κακλαμάνης
«Αν η συμφωνία κυρωθεί στην Ελληνική Βουλή και τα Σκόπια μπουν στο ΝΑΤΟ, θα αναζητήσουμε κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να μπλοκαριστεί η διαδικασία στην ΕΕ μέχρι να προσαρμοστεί στα δικά μας πιστεύω», υπογραμμίζει ο δ' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης, σε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Έθνος".
Κατά τον ίδιο, εάν η συμφωνία δεν κυρωθεί από τη Βουλή, η ΝΔ δεν θα την ψηφίσει ως κυβέρνηση και θα προχωρήσει σε "διαπραγμάτευση από μηδενική βάση", κάτι που όπως αναφέρει «φοβούνται οι «άσπονδοι φίλοι μας σε Ευρώπη και ΗΠΑ» και συνεχώς πιέζουν τα Σκόπια για το "ναι".
Ακόμη, ο κ. Κακλαμάνης, ως επικεφαλής της Επιτροπής της ΝΔ για τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια, σημειώνει πως «είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες» και μιλά για εκπλήξεις στις 13 Περιφέρειες που θα ανακοινωθούν μέχρι το πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.
Σχετικά με την πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη για την απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους δήμους, ο κ. Κακλαμάνης επισημαίνει πως ανταποκρίνεται σε διαχρονικό αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης