Τελευταία Νέα
Διεθνή

FYROM: Για νοθεία στην εκλογική διαδικασία κατηγορεί τον Zaev το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευση VMRO

FYROM: Για νοθεία στην εκλογική διαδικασία κατηγορεί τον Zaev το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευση VMRO
Το κόμμα καταγγέλλει παράνομη ρίψη ψηφοδελτίων στις κάλπες σε συγκεκριμένες αυτοδιοικητικές ενότητες, όπου τα ποσοστά συμμετοχής ανέβηκαν ξαφνικά από το 27% στο 60% 
Για νοθεία στην εκλογική διαδικασία και στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος κατηγορεί την κυβέρνηση του Zoran Zaev το εθνικιστικό κόμμα VMRO.
Με ανακοίνωση του διεθνούς γραφείου του και αναρτημένη στα αγγλικά, η ηγεσία του κόμματος καταγγέλλει παράνομη ρίψη ψηφοδελτίων στις κάλπες και αναφέρει συγκεκριμένες αυτοδιοικητικές ενότητες, όπου τα ποσοστά συμμετοχής ανέβηκαν ξαφνικά από το 27% στο 60% μεταξύ 15.00 και 18.00.
Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς του VMRO τα νούμερα δείχνουν ότι στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, στις κάλπες προστέθηκαν περίπου 500 ψήφοι κάθε 2 ώρες.
Πάντως με ανακοίνωσή της στις 6.30 το απόγευμα η Εθνική Εκλογική Επιτροπή ανέφερε ότι δεν παρατηρήθηκαν σοβαρές ανωμαλίες στην εκλογική διαδικασία,.
Τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Εκλογική Επιτροπή παρακολούθησαν 11.097 εγχώριοι παρατηρητές και άλλοι 493 διεθνείς.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης