Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ΑΧΑ 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10 συνεχή χρόνια

tags :
Η ΑΧΑ 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10 συνεχή χρόνια
Η Επωνυμία «ΑΧΑ» βρίσκεται στην 47η θέση στην κατάταξη της Interbrand – Best Global Brands για όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και στην 1η θέση για τον ασφαλιστικό κλάδο παγκοσμίως. Παράλληλα ο Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη τετραετούς συνεργασίας με τη Liverpool FC
Η πρόσφατη κατάταξη Best Global Brands επιβεβαιώνει τη συνεχιζόμενη θετική φήμη και αξία του ονόματος της ΑΧΑ: 47η Επωνυμία στον κόσμο και 1η Ασφαλιστική Επωνυμία για 10 συνεχή χρόνια με την αξία της Επωνυμίας ΑΧΑ να ξεπερνά πλέον τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια.
Την ίδια μέρα -4 Οκτωβρίου- ο Όμιλος ανακοίνωσε ότι ενδυναμώνει τη στρατηγική του σε θέματα χορηγιών και ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στον αθλητισμό, τη Liverpool FC.
Επενδύοντας στις κοινές τους αξίες, η ΑΧΑ και η Liverpool θα δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για τους πελάτες, τους εταιρικούς συνεργάτες και τους φιλάθλους (ξεκινώντας από την Ασία), ενώ θα παράσχουν υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες όπου οι δύο οργανισμοί δραστηριοποιούνται.
Σε στενή συνεργασία με τους παίκτες, την ομάδα προπονητών και τους επαγγελματίες υγείας της Liverpool, η ΑΧΑ θα δημιουργήσει περιεχόμενο που θα προωθεί την υγιεινή ζωή, με βάση την αποστολή της εταιρίας να στηρίζει τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τη Liverpool και που η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με την ημέρα που η ΑΧΑ είναι η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10η συνεχή χρονιά.
Όπως εμείς, η Liverpool είναι ηγέτης στον τομέα της, αναγνωρισμένη για τη μακρά και περήφανη ιστορία της, με ισχυρό αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία και συνεχή αναζήτηση της τελειότητας.
Για το λόγο αυτό κοιτάζουμε μπροστά σε κοινές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδου, καθώς συνεχίζουμε να επιβεβαιώνουμε ότι οι πελάτες μας “ποτέ δεν θα είναι μόνοι”», είπε ο Thomas Buberl, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΧΑ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε μια εταιρία τόσο αναγνωρισμένη και φιλόδοξη ως τον νεότερο παγκόσμιο συνεργάτη μας και επίσημο Ασφαλιστικό Οργανισμό στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια. Θέλουμε να συγχαρούμε την ΑΧΑ για το ότι είναι η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10 συνεχή χρόνια.
Μέσα από αυτή την αναγνώριση η ΑΧΑ αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην τελειότητα, ώστε να αποτελεί έναν πραγματικό συνοδοιπόρο στις ζωές των ανθρώπων.
Ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της, η ΑΧΑ μοιράζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με εμάς.
Οι αξίες αυτές αποτελούν τη βάση για μία μοναδική μακροχρόνια συνεργασία.
Μαζί θα εργαστούμε για να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Billy Hogan, Managing Director and Chief Commercial Officer της Liverpool FC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης