Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Δεν πρέπει να πάρουμε άδεια από κανένα για τις συντάξεις – Δεν θα γίνουν οι περικοπές

Κατρούγκαλος: Δεν πρέπει να πάρουμε άδεια από κανένα για τις συντάξεις – Δεν θα γίνουν οι περικοπές
Η κυβέρνηση δεν θέλει να πάει σε σύγκρουση, έχουμε και τις αγορές τόνισε ο κ.Κατρούγκαλος
Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει άδεια από κανέναν όσον αφορά τη μη εφαρμογή του μέτρου της περικοπής των συντάξεων υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος πάντως διευκρίνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να πάει σε σύγκρουση, καθώς «έχουμε και τις αγορές».
«Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει ο εκβιασμός του ΔΝΤ.
Δεν πρέπει και δεν θα γίνουν οι περικοπές στις συντάξεις» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος εκλήθη να τοποθετηθεί και για την αντιπαράθεση Παππά – Φίλη για την ΕΡΤ.
Ο κ.Κατρούγκαλος είπε ότι στην κρατική τηλεόραση «δεν υπάρχει η ομοφωνία και η ομοχρωμία του παρελθοντος γιατί υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι από τη ΝΕΡΙΤ».
«Δεν θελήσαμε να κάνουμε κυνήγι μαγισσών.
Μπορεί μερικοί να το σκέφτηκαν αλλά είναι η απόλυτη μειοψηφία.
Η ΕΡΤ δεν έχει γίνει BBC» τόνισε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ, υπογραμμίζοντας πάντως πως «με κάποια εχέγγυα ανεξαρτησίας μπορεί να γίνει καλύτερη από τα ιδιωτικά κανάλια όχι μόνο στην ειδησεογραφία αλλά και στην παραγωγή πολιτισμού».
«Έτσι όπως το ακούω, ο Νίκος Παππάς έχει δίκιο.
Είναι προφανές ότι ο Νίκος Παππάς έχει ευθύνη στο αντικείμενο και εκφράζει την κυβερνητική θέση αλλά κάθε κριτική πρέπει να την ακούμε ακόμα και αν προέρχεται από τη δική μας παράταξη» τόνισε ο κ.Κατρούγκαλος, ο οποίος κληθείς να τοποθετηθεί επί του Σκοπιανού, υποστήριξε ότι «είναι κυριαρχικό δικαίωμα της άλλης πλευράς πώς να υλοποιήσει τη συμφωνία» και ότι «η υποχρέωσή της είναι η συνταγματική αναθεώρηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης