Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά αθλιότητα του Γεωργιάδη δεν έχει όριο - Έκθετος ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά αθλιότητα του Γεωργιάδη δεν έχει όριο - Έκθετος ο Μητσοτάκης
Ο κ. Μητσοτάκης, που τον κρατάει ακόμα στη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., με την κάλυψη που του παρέχει είναι έκθετος απέναντι στον  λαό  και στη διεθνή κοινή γνώμη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ.,  κ. Γεωργιάδη, δεν έχει όριο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την καθηγήτρια  της σχολής του, για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θεωρίες περί αρίας φυλής, και μόνο μετά την κατακραυγή διέκοψε τη συνεργασία μαζί της».
«Για αυτές τις άκρως επικίνδυνες αντιλήψεις των ναζιστών αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη και εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν φριχτό θάνατο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης οφείλει να απολογηθεί για τη στάση του «όπως και για το γεγονός ότι με τη δική του ανοχή βρήκαν χώρο έκφρασης τέτοιες αθλιότητες». 
«Ο δε κ. Μητσοτάκης, που τον κρατάει ακόμα στη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., οφείλει να αντιληφθεί ότι, με την κάλυψη που του παρέχει, είναι έκθετος απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μέσω Twitter ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με την Β. Στεργιοπούλου, που δίδασκε στην σχολή του, της Ελληνική Αγωγή,  μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της σε βίντεο που έλεγε ότι η Άρια Φυλή είναι η ελληνική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης