Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Δώσαμε αγώνα δρόμου για την ΕΡΤ - Απάντηση σε Φίλη

Παππάς στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Δώσαμε αγώνα δρόμου για την ΕΡΤ - Απάντηση σε Φίλη
Ο Ν. Παππάς δήλωσε την αισιοδοξία του για το μέλλον
Την υπερηφάνεια του, που είναι μέλος της κυβέρνησης, που άνοιξε την ΕΡΤ, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ενώ απάντησε στην κριτική του Ν. Φίλη λέγοντας ότι «ο χρόνος είναι καλύτερος γιατρός».
Ειδικότερα, ο κ. Παππάς μιλώντας στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζονται για δεύτερη μέρα, σημειώσε για την ΕΡΤΑότι  «δεν κληρονομήσαμε λευκό χαρτί», αλλά «δώσαμε αγώνα δρόμου».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από τότε που άνοιξε με «διαστημική απόσταση»,έκανε αναφορά στον «αναντικατάστατο ρόλο» της, στην προαγωγή του πολιτισμού, στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.
Ακόμη, ο κ. Παππάς άσκησε κριτική στην στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέροντας ότι η ΝΔ θέλει να δικαιώσει την επιλογή της να κλείσει την ΕΡΤ.
Κάνοντας αναφορά στην κριτική του Νίκου Φίλη σημείωσε πως ότι «ο χρόνος είναι καλύτερος γιατρός», προσθέτοντας πως πριν έξι μήνες έλεγε (ο Ν. Φίλης) ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε, όπως και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ» συμπλήρωσε και τόνισε πως «εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Φίλης μιλώντας το Σάββατο 13/10  από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποίησε ότι το ζήτημα της ΕΡΤ «κοχλάζει» και δεν αποτελεί παρωνυχίδα, σημείωσε πως «είναι κομβικό θέμα δημοκρατικών διαδικασιών και αριστερής δημοκρατικής διακυβέρνησης» και ότι «τέσσερις φορές σε ενάμιση χρόνο έθεσα το θέμα ως μέλος του πολιτικού συμβουλίου και η συζήτηση αναβλήθηκε.
Έμαθαν από τις εφημερίδες για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ.
«Κοχλάζει το θέμα. Θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά.
Ο Σαμαράς έπεσε και από την ΕΡΤ που την έκλεισε» σημείωσε ο κ. Φίλης, ο οποίος εξαπέλυσε βολές και προς τον Π. Καμμένο.
Για αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι πρέπει να φτιαχτεί μια νέα γενιά υποψηφίων και πως πρέπει οι δυνάμεις της Αριστεράς να σταθούν απέναντι στην ακροδεξιά στην Ευρώπη.
Επιπλέον, δήλωσε την αισιοδοξία του για το μέλλον και σημείωσε ότι «με την αυτοπεποίθηση της παράταξης που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, οφείλουμε να συνεχίσουμε».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης