Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας αδυνατεί να ελέγξει τους υπουργούς του - Ανεπανόρθωτη η ζημιά στα εθνικά συμφέροντα

Κικίλιας (ΝΔ): Ο Τσίπρας αδυνατεί να ελέγξει τους υπουργούς του - Ανεπανόρθωτη η ζημιά στα εθνικά συμφέροντα
"Ο κ. Τσίπρας που εμφανίστηκε σαν "το νέο και άφθαρτο", αποκαλύφθηκε ως το "χειρότερο παλιό"", αναφέρει ο Β. Κικίλιας
«Είναι εμφανές ότι ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να ελέγξει τους υπουργούς του, κάτι που επιβεβαιώθηκε πλήρως στην επίσκεψη του κ. Καμμένου στην Ουάσιγκτον.
Η ζημιά που γίνεται στα εθνικά συμφέροντα, αλλά και στο κύρος της Πατρίδας, είναι ανεπανόρθωτη», τονίζει σε συνέντευξή του στην RealNews ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, σχολιάζοντας την παρουσίαση από τον Π. Καμμένο ενός νέου σχεδίου για το Σκοπιανό στην Ουάσιγκτον και την απάντηση του  Μαξίμου.
Ο ίδιος σημειώνει πως ζούμε εποχές εθνικού διασυρμού και ότι παρατηρεί με λύπη του πως κινδυνεύουμε να παραδοθούμε στη χλεύη, όταν στα σημαντικότερα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ο κάθε υπουργός της κυβέρνησης δηλώνει "ό,τι θέλει", εξυπηρετώντας μικροπολιτικούς στόχους.
Αναφέρει εκ νέου ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του υποστηρίζει την ένταξη των γειτόνων μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από μια νέα διαπραγμάτευση που, πάνω από όλα, θα θωρακίζει τα εθνικά μας συμφέροντα και θα δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας στα Βαλκάνια.
Για την οικονομία, ο κ.Κικίλιας αναφέρει πως η ελληνική οικονομία είναι όμηρος της ανικανότητας και των ιδεοληψιών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  μιας κυβέρνησης που υπερφορολόγησε αγρίως τους πάντες, διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη, έβαλε λουκέτα σε χιλιάδες καταστήματα, εξόντωσε τους ελεύθερους επαγγελματίες.
«Όσο μένει στην καρέκλα της εξουσίας, η οικονομία θα σέρνεται.
Ο κ. Τσίπρας που εμφανίστηκε σαν "το νέο και άφθαρτο", αποκαλύφθηκε ως το "χειρότερο παλιό".
Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται πλέον», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
 Για το Προσφυγικό, ο κ. Κικίλιας σημειώνει ότι το 2014 που είχε την ευθύνη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αρμοδιότητες στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, η κυβέρνηση έκανε εμφανώς κάτι διαφορετικό και αποτελεσματικό, ενώ αναφέροντας συγκεκριμένες καταγγελίες για κακοδιαχείριση στην διαχείριση των κονδυλίων σημειώνει πως «σε καιρούς που ο Έλληνας ασφυκτιά, είναι υποχρέωση μας, ως αξιωματική αντιπολίτευση να ελέγξουμε την κυβέρνηση και να εντοπίσουμε που διοχετεύτηκαν τα 1,6 δισ. ευρώ που πήραν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το μεταναστευτικό/προσφυγικό».
Τέλος, σχολιάζοντας δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών πως ο Α. Σαμαράς δίνει τη γραμμή στη ΝΔ, αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς είναι στη πρώτη γραμμή της μάχης και η ΝΔ, ενωμένη όσο ποτέ, ενώ «προφανώς οι πολύ καλές σχέσεις που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους πρώην προέδρους, ενοχλούν».
«Η προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να διχάσει την παράταξή μας, θα πέσει στο κενό», καταλήγει ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης