Τελευταία Νέα
Πολιτική

Reuters: Ο Καμμένος απειλεί με παραίτηση λόγω της συμφωνίας με πΓΔΜ

Reuters: Ο Καμμένος απειλεί με παραίτηση λόγω της συμφωνίας με πΓΔΜ
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαμηνύουν ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί η στήριξη από ανεξάρτητους και κεντροαριστερούς βουλευτές
Στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και στους τριγμούς που προκαλεί στην ελληνική κυβέρνηση η Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρεται το Reuters, κάνοντας λόγο για απειλές του Πάνου Καμμένου για παραίτηση από την κυβέρνηση.
Αφορμή του δημοσιεύματος είναι οι δηλώσεις του κ. Καμμένου στην ΕΡΤ.
«Ο επικεφαλής μικρού δεξιού κόμματος απείλησε τη Δευτέρα θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα εάν η συμφωνία που επιλύει τη διαμάχη σχετικά με το όνομα της "Μακεδονίας" φτάσει στη Βουλή, αυξάνοντας την αβεβαιότητα σε μια χώρα που μόλις βγήκε από τα μνημόνια» μεταδίδει το Reuters.
Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, η Συμφωνία των Πρεσπών διατάραξε τον μήνα το μέλιτος της συγκυβέρνησης μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, στρέφοντας την προσοχής στις αντιφάσεις της κυβέρνησης.
«Δεν θα ψηφίσω τη συμφωνία εάν φτάσει στη Βουλή» δήλωσε ο κ. Καμμένος στην ΕΡΤ μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου παρουσίασε τη θέση του κόμματος και ένα εναλλακτικό σενάριο -όπως το αποκαλεί ο ίδιος- για την περίπτωση που αποτύχει η συμφωνία.
Σύμφωνα με το Reuters, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν οι φόβοι για κατάρρευση της κυβέρνησης ένα η συμφωνία φτάσει στη Βουλή, κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν πει ότι έχει ήδη εξασφαλιστεί η στήριξη από ανεξάρτητους και κεντροαριστερούς βουλευτές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης