Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεύτερη θητεία για τον Donald Trump αναμένει το 46% των Αμερικανών

Δεύτερη θητεία για τον Donald Trump αναμένει το 46% των Αμερικανών
Περίπου το ήμισυ των Αμερικανών «βλέπει» δεύτερη θητεία Trump
Δεύτερη συνεχόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο για τον Donald Trump αναμένει το 46% των Αμερικανών πολιτών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CNN που πραγματοποιήθηκε από την SSRS.
Σε αντίθετο κλίμα, το 47% δεν αναμένει επανεκλογή του Ρεπουμπλικάνου στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το 74% των Ρεπουμπλικάνων ή των ανεξάρτητων ψηφοφόρων που τείνουν να ψηφίσουν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, εκτιμούν ότι ο Donald Trump θα είναι υποψήφιος του κόμματος το 2020, ενώ ποσοστό 21% εκτιμά ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, μπορεί να έχει επιλέξει κάποιον άλλο.
Από την άλλη πλευρά, στους Δημοκρατικούς κι αναφορικά με την προσπάθεια επιλογής ενός προεδρικού υποψηφίου που θα μπορούσε να νικήσει τον Donald Trump, ο Joe Biden, αντιπρόεδρος επί προεδρίας Barack Obama, προηγείται δυναμικά.
Οι συμμετέχοντες στην δημοσκόπηση από το Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά κι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι που τείνουν να ψηφίσουν το Δημοκρατικό Κόμμα, κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για την επιλογή που θα έκαναν μεταξύ 16 προεδρικών υποψηφίων.
Πρώτος στις επιλογές από την αναφερόμενη λίστα έρχεται ο κ. Biden, με ποσοστό 33%, ενώ ακολουθεί ο Bernie Sanders ανεξάρτητος Γερουσιαστής από το Βερμόντ και διεκδικητής του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016, με ποσοστό 13%.
Η Γερουσιαστής Kamala Harris από την Καλιφόρνια, έρχεται τρίτη με ποσοστό 9%, ενώ η Γερουσιαστής Elisabeth Warren από την Μασαχουσέτη, ακολουθεί με ποσοστό 8%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης