Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία – Ο Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία – Ο Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός
Δεν έχει ακουστεί πιο αντιδημοκρατική και πιο επικίνδυνη φράση για τη Δημοκρατία από αυτήν που είπε ο Πολάκης τόνισε ο κ.Γεωργιάδης
Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως η περίφημη φράση του Π. Πολάκη ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους στην φυλακή», είναι η πιο αντιδημοκρατική και πιο επικίνδυνη φράση για τη Δημοκρατία που έχει ακουστεί ποτέ.
«Βασική μου άποψη είναι ότι ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία.
Η υπουργοποίηση της κας. Παπακώστα τι άλλο νόημα έχει πλην του να υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή και χωρίς τον Καμμένο» διερωτήθηκε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έκταση στην τοποθέτηση του Π. Πολάκη.
«Ο κ. Πολάκης δεν είπε ότι αν βρει η Δικαιοσύνη στοιχεία και αποδειχθεί ότι κάποιος από τους πολιτικούς αντιπάλους έκλεβε, τότε αυτό μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Ο κ. Πολάκης είπε ότι πρέπει να βάλουμε σε πρώτο πληθυντικό, εμείς δηλαδή της κυβερνήσεως, έναν πολιτικό μας αντίπαλο στη φυλακή όχι διότι βρήκαμε στοιχεία, όχι γιατί είναι κλέφτης αλλά γιατί πρέπει να κερδίσουμε στις εκλογές.
Δεν έχει καμία σχέση το πρώτο με το δεύτερο» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος επιχείρησε να δείξει τις διαφορές μεταξύ των απειλών του κ.Πολάκη και των δικών του απειλών.
«Τα βίντεο που ανέβασε ότι θα τον κλείσω στη φυλακή έχουν δύο διαφορές.
Πρώτον δεν είμαι υπουργός άρα δεν μετέχω στην εκτελεστική εξουσία, άρα δεν μπορώ να επηρεάσω το δικαστήριο.
Θυμίζω ότι το υπουργικό συμβούλιο στο οποίο συμμετέχει ο κ. Πολάκης, διορίζει τους ανωτάτους δικαστικούς και εκεί έγκειται η επιρροή της εκτελεστικής εξουσίας.
Δεύτερον εγώ δεν λέω του Πολάκη θα σε βάλω στη φυλακή για να κερδίσω τις εκλογές, εγώ λέω ότι θα βάλω τον Πολάκη φυλακή γιατί έχει στήσει σκευωρία εναντίον μου, άρα έχεις παραβιάσει τον νόμο.
Άρα δεν έχει καμία σχέση το δικό μου με το δικό του.
Αυτό δεν έχει ξανακουστεί σε δημοκρατική χώρα ποτέ.
Κανονικά στην Ελλάδα έπρεπε να σταματήσει η δημόσια συζήτηση και να μην συζητάμε τίποτε άλλο πλην αυτού.
Δεν έχει ακουστεί πιο αντιδημοκρατική φράση, δεν έχει ακουστεί πιο επικίνδυνη για τη Δημοκρατία φράση από αυτή που είπε ο Πολάκης.
«Θα σας βάλουμε στη φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές».
Ξεχνάει ο κ. Πολάκης ότι δεν είναι στο καφενείο, είναι υπουργός.
Στο καφενείο μπορεί ο καθένας να λέει ότι του καπνίσει, μέλος του υπουργικού συμβουλίου όχι.
Αυτή είναι η διαφορά» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε σίγουρος ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός».
«Η Ελλάδα θα έχει μία ευκαιρία, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει τη δουλειά του» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης