Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καβάλα: Τραυματίστηκαν 12 μετανάστες σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο και ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν

Καβάλα: Τραυματίστηκαν 12 μετανάστες σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο και ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν
Eπιβατικό αυτοκίνητο τύπου τζιπ στο οποίο επέβαιναν δώδεκα μετανάστες εξετράπη της πορείας του
Ο τραυματισμός και μεταφορά 13 ατόμων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, εκ των οποίων οι δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε  στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Γαληψού του Δήμου Παγγαίου.
Το επιβατικό αυτοκίνητο τύπου τζιπ στο οποίο επέβαιναν δώδεκα μετανάστες εξετράπη της πορείας του, καθώς ο οδηγός  του οχήματος δε σταμάτησε σε σήμα των ανδρών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη και να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Κατόπιν, ο οδηγός λόγω της μεγάλης ταχύτατος που ανέπτυξε έχασε τον έλεγχο του οχήματος,  με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τυλιχτεί στις φλόγες.
Έγκαιρα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών και των αντρών της πυροσβεστικής οι 12 μετανάστες και ο οδηγός του οχήματος, οι οποίοι και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Σε ό,τι αφορά τους δώδεκα μετανάστες, στην πλειοψηφία τους είναι  άνδρες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κυρίως υπήκοοι Πακιστάν και Σομαλίας, ενώ ανάμεσά του υπάρχει μία γυναίκα κι ένα παιδί.
Από τους 13 τραυματίες, οι δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης