Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη
Ο Στ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ δεν θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές
Την απόφαση ότι θα είναι παρών το Ποτάμι «στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως αυτόνομη δύναμη», ανακοίνωσε από την Λάρισα ο επικεφαλής του, Στ. Θεοδωράκης,  στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την τοπική οργάνωση του κόμματος.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι το κόμμα του «δεν στηρίζει την συγκεκριμένη κυβερνητική πλειοψηφία που υπάρχει στην χώρα», ενώ μιλώντας για τη στάση του Ποταμιού όταν θα έρθει για ψήφιση στην ελληνική βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «στηρίζουμε την πατρίδα, αλλά δεν στηρίζουμε τους ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ».
Μάλιστα, εκτίμησε ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ δεν θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, λέγοντας πως «το τελευταίο σφιχταγκάλιασμα του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο δείχνει πως είναι αποφασισμένοι να πάνε μαζί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που είναι οι ευρωεκλογές».
Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά την διαχείριση των "μυστικών κονδυλίων" των υπουργείων, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως «δεν δίνονται με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται ο έλεγχος τους», αλλά και ότι τα κονδύλια αυτά «πολλές φορές υπηρετούν πολιτικές καριέρες όχι εθνικούς σκοπούς».
Κατά τον ίδιο, «το Υπουργείο Εξωτερικών είναι από τα μόνα υπουργεία που έχει την έγκριση τελικά της βουλής για το που έχει δαπανήσει, αλλά σε όλα τα άλλα υπουργεία όπως είναι το Υπουργείο 'Αμυνας, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, τα κονδύλια φεύγουν ανεξέλεγκτα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης