Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MIG: Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση η οποία απαγορεύει την πώληση του Υγεία

tags :
MIG: Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση η οποία απαγορεύει την πώληση του Υγεία
Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου, αναφέρει η MIG
Τα δημοσιεύματα περί τελεσίδικης απόφαση η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβασης της συμμετοχής στο Υγεία, διαψεύδει η MIG.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της εισηγμένη, σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «DEAL NEWS» σημειώνεται ότι:
Ουδεμία τελεσίδικη απόφαση υφίσταται, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της Εταιρίας στην «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ‘Υγεία’ Α.Ε.». Η Εταιρία έχει καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, το οποίο εκδόθηκε μονομερώς και χωρίς να κληθεί και ακουστεί προηγουμένως η Εταιρία με το ανωτέρω περιεχόμενο.
Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου.
Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα απορριπτική απόφαση ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου δεν αφορά την ουσία της διαφοράς αλλά στην αρμοδιότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εξετάσει το ίδιο την ένδικη διαφορά, η οποία ευρίσκεται ήδη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.
Η Εταιρία εκφράζει την απορία της για μονομερή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μεμονωμένων μέσων και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης